Jul 31

Nu kommer lite bilder från gårdagens båttur. Hade tagit massa kort så det var en del att gå igenom hehe. Men några får ni se i alla fall. Roliga är att när jag åkte ut med båten så var mitt hår rakt och fint/stylat efter att jag plattat det dagen innan och sen efter badet så är det lockigt och ogjort. Men det funkar ju då med, speciellt när man är på sjön =)

Jul 31

Jul 31
Utflykt
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 31st, 2011| icon3Inga kommentarer »

Idag skall jag och min bror göra en utflykt, vi skall åka på en stor loppis utanför stan. Det var länge sen jag var där nu, flera år sen faktiskt. Ska bli riktigt kul i alla fall att få gå runt där och titta på alla saker de har, så får man se om man hittar något.

Fint väder är det idag, vi får väl se om det håller i sig och vad vi hittar på efter loppisen. Kanske blir det lite sol och bad för en gång skull. Men jag skall nog inte ens tänka tanken hehe, för då blir det säkert som de föregående dagarna har varit. Men hoppas kan man ju alltid =)

Nu skall jag äta klart min frukost så jag är i tid när min bror kommer…

Jul 30

Idag har vi haft en jätte härlig dag på sjön. Vi var ute med min mosters och hennes mans segelbåt, det var så otroligt skönt att bara sitta och ha det gött på båten. Det var skapligt väder, lite sol fick vi ju i alla fall =) Hade inte varit fel att ha en egen båt i framtiden, men jag skulle nog vilja ha en motorbåt i så fall.

Jag, min bror och min mosters man badade idag också, det var riktigt härligt att hoppa ifrån båten!! Jag älskar verkligen att bada, men jag är ju jungfru så =P hehe

Man blev i alla fall väldigt trött av att vara ute på sjön hela dagen, så kommer  nog lägga mig och läsa om en stund. Får lägga ut lite bilder från dagen imorgon. Jo, jag måste ju skryta med att jag seglade båten en stund. Det var en speciell känsla, vi kom dock inte upp i så hög hastighet eftersom det inte var så stark vind..

Hoppas ni har haft en skön dag!!

Jul 30

Vi var ju på stan igår och kollade runt lite, jag köpte lite schampoo + balsam från märket Bobby, älskar det. Sen present till mamma, ena fick hon igår eftersom hon var med och valde det, en madrass till hennes solstol. Sen köpte jag en klänning och två par örhängen på Gina Tricot, en burk som är handgjord av gamla burkar på indiska, tyckte den var cool =), sen köpte jag ett koppel till Aggis, En låda att ha teer i och ett par solglasögon eftersom jag glömt mina hemma och de kändes som lite svåra att skicka upp…

Jul 30
…..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 30th, 2011| icon3Inga kommentarer »

”If you cannot think positive at least do not think negative. If you are not able to speak positively about a person, at least do not talk badly about him. If you are unable to make something better then at least do not spoil it.”

-Paramhans Swami Maheshwarananda

Jul 29
Videophone
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 29th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Jul 29
La Familia..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 29th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Idag blir det att umgås med familjen, gå på stan en sväng och bara ha det mysigt. Det är inte ofta man går på stan här precis, så det skall bli kul att se hur det ser ut nu. Får se om man kan hitta något kul…

Det är skönt att vara runt människor hela tiden, tankarna springer inte iväg hela tiden på min älskling. Men givetvis finns dom där. Saknaden är fortfarande stor efter honom. Man undrar lite hur det kommer vara när man kommer hem sen, kommer det vara lika jobbigt igen då, när man är ensam och hemma, påmind av allt han brukar göra där osv? Det är tufft när man förlorar någon som betyder så mycket.

Nu ska jag äta upp min frukost, sen fixa i ordning mig så att vi kommer iväg….

Jul 28
Cry Me A River
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 28th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Jul 28
Flytta utomlands?
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 28th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Va trött man blir på vädret alltså!! Vi hann knappt lägga oss vid stranden förens det blev mulet, blåsigt och kallt. Är jäkligt trött på detta väder!! Kan man inte ens få en riktig sommar längre =( Är enormt sugen just nu på att flytta till ett varmare land. Jag mår mycket bättre när det är mycket sol. Tråkigt om de svenska somrarna kommer vara så här nu, det är ju inte mycket man har sett solen detta året. Då kommer man ju garanterat bli deprimerad….Eller är det finare väder på andra ställen i Sverige??

Aja istället för solning blev det vandring i skogen, det är väl helt okej det med. Skönt att röra på sig!! Så det är väl nått positivt i det hela hehe. Men gärna lite härliga dagar stranden också!! Nu ser det ut som om att regnet är  på väg…

Vilket positivt inlägg jag gjort hehe =P Men tänk att ligga på en härlig strand nånstans nu, det hade inte varit alls fel!!

Här vill jag vara…

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site