Apr 29
Börjar ta form…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 29th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då har jag kommit en bit på väg med min tenta, är väl nästan klar, det är finjusteringar och sånt kvar. Känns väldigt skönt att man kommit så långt nu. Sen är det bara att vänta på bedömningen och den har jag ingen aning om hur den kommer gå, men förhoppningsvis bra.

Nu ska vi iväg och handla en sväng, sen kanske man kan sitta på balkongen en sväng, hade ju inte varit fel =) Ikväll blir det till att fira kusinen som tagit studenten idag! Massa grattis till henne!!

Hoppas ni får en härlig fredag i solsken!!

Apr 27
Full rulle….
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 27th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Har fått lite gjort på hemtentan idag, men det går segt. Hjärnan fungerade inte riktigt på en gång, kunde inte komma någon vart på en stund. Men tillslut fick jag lite skrivit i alla fall så det var ju skönt =)

Sen kom min bror med boken jag hade beställt från biblioteket här, en av mina kursböcker. Hur lycklig som helst var jag tills jag såg vad det stod på den, då var det ju samma bok som jag hade lånat från bibblan i Göteborg, suck!! Så typisk mig!!! Så får se hur jag skall göra nu, har lite antecknat från tidigare annars kanske jag får sätta mig på Högskolan här imorgon. De fanns där, men ej för hemlån.

Sen blev det lite städ hos mamma, tiden gick rätt fart så hon hann komma hem och vi år och nu är det redan kvällen. Men tänkte försöka sitta en liten stund till i alla fall..

Inget regn blev det heller idag =)

Apr 26
En bit på väg…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 26th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då har jag kommit en bit med hemtentan idag har väl skrivit lite mer än två sidor, så det känns skönt! Men det är verkligen svårt att få ihop något bra men det känns i alla fall som att jag lär mig något och det är ju huvudsaken. Jag har siktet inställt på att bli klar till helgen, får se hur det går med det =)

Har spenderat en del tid på balkongen idag, legat där och läst massa kurslitteratur som jag ska ha med i hemtentan. Det var riktigt skönt att ligga där ute, och lite färg har jag nog fått i alla fall..Sen min kompis berättade om BUS, att man inte blir brun av solen när man använder det så har jag bestämt mig för att spara det till efter sommaren istället, använda det i höst/vinter typ så man får lite färg då =)

När mamma kom hem blev det mat och sedan gav vi oss ut på en halvtimmas promenad, skönt att röra på sig efter att ha suttit och pluggat hela dagen. Nu är det slapp framför tvn..

Mar 17
Brrrrrrbrrrrr
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 17th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Usch va jag fryser just nu efter att jag va ute på min power walk. Tar en stund innan man värms upp, ligger under min mysiga filt på soffan med datorn i knät och grejar med min hemtenta. Jag gick en lite längre power walk idag innan min frukost det blev en runda på 85 minuter, riktigt skönt var det =)

Det blev en god och välförtjänt frukost efter, sen började jag med hemtentan nästa på en gång, sista dagen idag om jag vill få in den imorgon. Men jag ska nog klara det tror jag, har ju resten av dagen på mig, har skrivit en sida så bör skriva 2-3 sidor till eller cirka 1500 ord, så heja mig!! Jag svara just nu på en fråga om kärlekskraft, det hon säger är lite för radikal feministiskt för mig smak men det är ändå intressant att diskutera och se det ur andra vinklar.

Nu ska jag fortsätta…

Mar 16
Bra jobbat!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 16th, 2011| icon31 Kommentar »

Jag tänker säga på ett icke svensson sätt att jag har varit jävligt duktig idag!! Jag har i stort sett gjort klart första frågan, den skall bara läsas igenom och finputsas. På den har jag skrivet över tre sidor idag och det tar sin tid men jag har kommit en bra bit. Sen har jag även börjat lite smått med fråga två, skrivit typ en halvsida. Känns skönt att ha börjat med den i alla fall så har man en bra start för imorgon…

Har även hunnit kolla på Greys Anatomy, är så glad att det är tillbaka, bästa serien!! Och nu har jag fastnat framför serien efter, Off the map tror jag den heter, den verkar väldigt bra den med =)

Sen blir det sängen så jag kan komma upp imorgon på min power walk =)

Mar 16
Härligt!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 16th, 2011| icon31 Kommentar »

Jag kom upp i tid idag, känns riktigt skönt!! Gick upp 7.30 och började förbereda mig för en power walk innan frukost. Det blev samma morgon runda som häromdagen. 55 minuter tog det och det var riktigt härligt. Det är segt att komma upp men riktigt skönt när man väl är uppe och gått den där rundan. Det blir samma visa imorgon och kanske en längre runda, who knows =) Har dock får skoskav, mindre kul men hoppas det går bra imorgon ändå…

Nu sitter jag med min hemtenta, har får nästan en sida skrivet, ”bara” typ 2-3 sidor kvar på denna frågan, sen är det en till. Hej och hå, detta skall nog gå!!

Härligt väder ute idag med, trist att man är inomhus men det ger än ändå massa energi av att se solen!!

Mar 15
Härligt vårväder!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 15th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag var det helt underbart väder när man vakna, sol och blå himmel. Riktigt härligt vårväder!! Man blir så himla glad!! Tänk vad vädret kan påverka en själv mycket. Jag började morgonen med att läsa igenom lite papper, ringa ett samtal och sen greja lite med min hemtenta. Sedan hade klockan tickat på och det var dags att ge sig iväg på mötet, som skulle vara ända fram på kvällen. På grund av det fina vädret så valde jag att promenera till mötet, det tog ca 45 min och det var riktigt skönt =)

Mötet var bra, sen fick vi lite utbildning som var väldigt intressant. Det finns mycket saker som är viktiga och intressanta att lära sig. Och när man suttit och fått massa intressant information proppad in i huvudet så är man rätt trött när man kommer hem. Så nu gäller det att landa och ta in informationen och sitt nya uppdrag. Jag gillar verkligen att vara aktiv och kunna ha möjligheten att påverka!!

Nu är det soffan och titta på Sofias Änglar.

Mar 14
Hemtenta på G
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 14th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Dagen började med en härlig power walk innan frukost, dock lite sent, måste verkligen lyckas komma upp tidigare imorgon!! Efter lite frukost blev det duschen och nu håller jag på med min hemtenta. Samlar information som jag kan få ihop på ett bra sätt sen. Det var så länge sen jag gjorde en hemtenta nu men jag föredrar de framför salstenta! Tycker jag lär mig mer och sen sätter min nervositet och stress stopp för mig på salstentor då jag ofta får blackouter o glömmer av de jag lärt mig. Det är ju olika för alla..

Trist väder idag med, va hände med den fina solen liksom?? Det var ju så himla fint förra helgen och i början av veckan. Vill gärna ha tillbaka det härliga vårdvädret!!

Nu ska jag plugga vidare…

Nov 30
Alltid sist..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 11 30th, 2010| icon3Kommentering avstängd

Jag sitter nu och kämpar med den sista hemtentafrågan, och känner att det är inte speciellt lätt. Men måste i alla fall skriva lite till innan jag lämnar in den. Men hur kommer det sig att man alltid har den krångligaste frågan kvar sist?

Man tycker det flyter på så bra i början, trotts olika omständigheter, men så sitter man sen där tillslut och hjärnan känns helt kapput!! Och man vet inte riktigt vad man ska skriva… Men det kanske hade varit så om man tagit den först också?! Och då kanske de andra frågorna får ”lida” för det. Så frågan är vilket som är bäst?!

Nov 30
Underbart väder!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 11 30th, 2010| icon3Kommentering avstängd

Och så måste man sitta inne för att plugga, känns väl sådär!! Skulle bara vilja vara ute och njuta av solen, men först måste man fixa med pluggandet så får man se vad som hinns med sen…

Idag måste jag göra klart hemtentan så att den skickas in. Sen blir det förstås att fortsätta plugga inför tentan på torsdag. Känns kaos inför den just nu men jag ska göra mitt bästa så får man hoppas det går bra sen =) Det blir även förhoppningsvis lite yoga ikväll, skulle sitta väldigt fint! =)

Nu ska jag läsa vidare…

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site