Jan 30
Söndag och sol…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 30th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Då var det söndag igen då, men det är härlig sol ute och blå himmel, vilket är såå härligt =)

Idag åker Mami hem och det är lika tråkigt som alltid då man inte ses så ofta. Men man får ta vara på de gånger man ses… Det är ju det som är negativt när man bor en bit bort och det inte går att ses så ofta.

Idag blir det nog en lite promenad med pappa och resten, och därefter får det bli plugg för har en del att läsa som alltid… Men men det är bara att köra på som alltid hehe =P

Så här skulle jag vilja ligga nu….

Okt 16

Det ser ju verkligen skit kul ut och lär var en grym träning =)

Jun 7

Snart är csi klart då är det dags att förflytta sig till ängen. Blir nog att läsa lite i Blossoms bok innan jag släcker helt. Sen hoppas jag att jag kan somna, imorgon är en ny jobb dag…

Sov gott alla söta!!

Maj 28

Nu ska jag kolla på en av mina favoritserier, det var ett tag sen nu. Mina favoriter i serien är Kim och Kourtney!

kim_kardashian_litar_pa_sin_lilla_svarta1

Maj 2

Apr 21

Det blev lite plugg efter maten men efter att ha suttit med grupparbetet i så många timmar i skolan, var jag inte direkt jätte pigg på att sitta och läsa i massa timmar. Det blev istället att jag kollade på Keeping up with  the kardashians på datorn, har aldrig sett det men jag gillar det och sen gillar jag ju Kourtney Kardashian utifrån det jag läst och sett på andra ställen osv. Men blev verkligen glad när jag hittade att jag kunde se avsnitten på nätet =) Sen blev det lite uppdrag granskning, det mest intressanta som de tog upp i dag, var att tiotusen tals ensamkommande flyktingar som fått uppehålls tillstånd, inte kan få id-kort, hur sjukt är inte det?! Men inget förvånar en i Sverige längre..

Efter det tog slut blev det lite kardashians igen innan jag flyttade mig med datorn till sängen och den sidan jag tittar igenom sa stopp, man får tydligen bara titta ett visst antal minuter i sträck per gång, lite mer än en timma. Lite trist men men..

Nu är det i allafall dags för att släcka för nu har tiden dragit iväg alldeles för mycket..

Sweet Dreams everyone!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site