Feb 1
Möte
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 1st, 2013| icon3Kommentering avstängd

Idag efter jobbet var jag på ett väldigt intressant möte, nämligen om en organisation som kallas Reacta. Det är en organisations som arbetar  med/för barn och ungas hälsa, både fysiskt och psykiskt. Och det är meningen att jag ska tillsammans med några andra här i Göteborg skall bilda en styrelse och starta upp. Vi skall tillsammans med medlemmar utveckla organisationen aktivt här i Göteborg. En vän till mig sa att jag var som klippt och skuren för denna organisationen. Och jag kan faktiskt  inte annat än att hålla med! Jag brinner för frågor som rör barn och ungdomar samt så brinner jag för träning/kost/hälsa, och en kombination av dessa båda kan ju inte bli annat än bra!

Ska träffa den övriga gruppen om ett tag här framöver, känner redan en av dem sedan en kurs vi läste ihop på Universitetet. Jag ser verkligen fram emot detta. Det känns som att denna organisation är ensam om en så viktigt och rak sakfråga. En organisation som verkligen behövs!

Ni kan läsa mer om Reacta här. Och varför inte bli medlem när ni ändå är inne, det är gratis!

reacta_lime_liggande

Aug 23
Bättre än förväntat
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 23rd, 2012| icon31 Kommentar »

Då har jag varit på AMS och träffat min handledare och jag hade ju inte så där jätte höga förväntningar på grund av tidigare erfarenheter och vad man hört av andra. Men nu blev jag bevisad motsatsen, min handledare var väldigt bra och tycker jag fick bra och relevant information samt hjälp. Finns lite tips om olika saker, så det känns väldigt bra! Tack för det!

Nu har jag fått i mig lite lunch också, var gör hungrig när jag kom hem.  Så köpte med mig grillad kyckling, mums! :)

Outfiten idag:

Aug 23
Rise and Shine
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 23rd, 2012| icon3Kommentering avstängd

Då var det upp tidigare idag då efter en rätt usel natt så är sådär pigg. Skulle aldrig skrivit att grannen var tyst för strax därefter började de, suck! Blir nog att ta tag i det där samtalet snart, detta känns inte okej! Sedan när jag väl somnat så vaknade jag vid ett flertal gånger, inte kul! Aja det är väl bara att ta tag i dagen och göra det bästa av den..

Ska snart cykla iväg till AMS för möte, och givetvis ser det ut att bli regn. Slår aldrig fel när jag skall dit. Alltid kommit världens regnskurar. Är inte det konstigt?!

Nu ska jag ära klart och fixa det sista innan det är dags att dra sig…

Aug 22
Bedtime!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 22nd, 2012| icon3Kommentering avstängd

Då har jag legat och läst en stund i min bok och känner mig faktiskt lite trött så tänkte försöka sova nu! Måste upp i tid imorgon och iväg på mitt möte! Så vore skönt att få sova lite :) Grannen är ju tyst också för ovanlighetens skull, hoppas det håller i sig!!

Sov gott sötisar!!

20120822-230258.jpg

Jun 14
Skönt att landa i sängen…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 14th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Mötet idag var intressant som alltid, man lär sig nya saker varje gång. Och det känns skönt när alla är så hjälpsamma. Idag var det lite av en sommaravslutning så nästa möte är inte förens i augusti. Så idag fick vi smörgåstårta och det var riktigt smaskigt vill jag lova!! =)

Nu ska jag förbereda mig för sängen, läsa lite ur min bok som är Carolina Gynnings senaste, Flickan från havet, väldigt bra hittills. Nästan lite svårt att sluta läsa hehe. Men till slut måste jag ju eftersom alarmet går igång 05.00. Men det är väldigt skönt att få läsa annat än kurslitteratur nu.

Sov gott alla fina <3

Apr 19
Sängen kallar
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 19th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Det blev ett långt möte idag men väldigt intressant. Blir dock att stuva om planerna lite imorgon så att jag hinner med att förbereda allt innan jag åker, har inte hunnit packa klart än och sen en del kvar att ta ner inför tapetseringen. Men det får helt enkelt inte bli något träningspass imorgon utan får ta det en annan dag istället.Ibland måste man ju prioritera så man inte stressar en massa.

Det har varit riktigt skönt väder idag ute, och det har man inte minst sätt på flera människor speciellt unga som har haft sommarkläder på sig, iform av shorts o linne eller liknande. Skönt att värmen äntligen är på väg!!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit bra men mycket att göra!

Sov gott sötkorvar!!

Mar 29
Det gick okej..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 29th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Seminariet idag var rätt intressant, intressant och höra vad de andra hade valt för utgångspunkter. Det var dock rätt segt när det var så tidigt på morgonen, men man får göra det bästa av det. Efteråt satt vi kvar en liten stund och spåna på nästa seminarieuppgift. Sen drig jag vidare till sats och körde sats energy, ett galet jobbigt pass men man lär få bra resultat om man går varje vecka, vilket jag kommer försöka göra, tillsammans med flera andra pass under veckan =)

Nu har jag färgat/tonat mitt hår brunt, tröttnade på det röda till slut. Så nu får vi se när det har torkat om det blev bra =) Sen har jag duschat lite och ätit. Det blir inte mycket vila eller plugg idag heller för ikväll är det möte/KF, hoppas det inte håller på allt försent för det orkar jag inte… Tur man får sova en timma längre i alla fall..

Beach 2011, here I come ;)

Mar 28
Nu blir det sängen..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 28th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då har man haft ett relativt långt årsmöte, och tagit upp mycket viktiga saker. Nu är man rätt slut i huvudet! Så efter lite mat i magen så blir det nu sängen, hoppas på att man kan somna gott till skillnad från igår. Scchhh i huset ;)

Imorgon börjar vi tidigt, vilket innebär att man får gå upp vid en halv sex, hur sjutton det nu skall gå till. Men aja det är väl bara att slita sig upp…

Sov gott sötkorvar!!!

Mar 15
Härligt vårväder!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 15th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag var det helt underbart väder när man vakna, sol och blå himmel. Riktigt härligt vårväder!! Man blir så himla glad!! Tänk vad vädret kan påverka en själv mycket. Jag började morgonen med att läsa igenom lite papper, ringa ett samtal och sen greja lite med min hemtenta. Sedan hade klockan tickat på och det var dags att ge sig iväg på mötet, som skulle vara ända fram på kvällen. På grund av det fina vädret så valde jag att promenera till mötet, det tog ca 45 min och det var riktigt skönt =)

Mötet var bra, sen fick vi lite utbildning som var väldigt intressant. Det finns mycket saker som är viktiga och intressanta att lära sig. Och när man suttit och fått massa intressant information proppad in i huvudet så är man rätt trött när man kommer hem. Så nu gäller det att landa och ta in informationen och sitt nya uppdrag. Jag gillar verkligen att vara aktiv och kunna ha möjligheten att påverka!!

Nu är det soffan och titta på Sofias Änglar.

Feb 15
Inställd
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 15th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag verkar det som det blir fint väder även om det är minus grader. Så det får nog bli en härlig power walk sen mellan plugget!

Dagens föreläsning eller språkhandledning som det kallas, är inställd. Vilket känns väldigt skönt!! Så nu kan man ägna tiden åt att plugga sen måste jag även läsa lite inför kvällens möte. Det kommer nog bli en helt okej dag…

Men snart dags kanske att få i sig lite frukost, sen som alltid, även om man vart vaken ett tag… Men bättre sent än aldrig hehe =P

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site