Jan 27
Segt idag…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 27th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Det känns att man var ute igår hehe, man är riktigt seg och just nu känns det som om att man kommer somna tidigt idag. Vi fick en del gjort i alla fall när vi satt med våra gruppuppgifter vilket kändes skönt, så nu kan vi väl framföra nått imorgon i alla fall.

Efter åt var jag på piloxing, det var skönt att träna men samtidigt kände jag hur mycket alkoholen påverkar kroppen. Jag har aldrig tränat dagen efter så, men shit vilken skillnad det är på hur mycket man orkade på passet. Jag hade ändå ”bara” druckot 3 cider och jag hade mycket mindre ork. Tur man inte dricker så ofta hehe =P

Nu blir det lite slapp framför tvn och lite förberedelser inför morgon dagen. Hoppas ni haft en skön dag!!

pl

Jan 27
Sooooool =)
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 27th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Det var en riktigt trevlig kväll igår, det var kul att få prata med fler i klassen och vi blev faktiskt ett par stycken. Så det känns som att det var lyckat =) Jag var väl hemma vid halv två i natt så man är lite seg idag, men det blir nog bra. Speciellt när solen skiner för då blir man extra pigg!! =)

Men tror ni inte telefonen ringde ungefär samma tid idag som igår?? Så typiskt när man liksom vill sova liite längre, men idag svara jag faktiskt inte utan somna om, för jag var trötter. Men de som ringde återkommer väl förhoppningsvis!!

Idag blir det in till skolan en sväng och förbereda inför morgondagens seminarium och gruppövning. Vi lyckades ju göra våra intervjuer på krogen igår och det var faktiskt roligt hehe.. Sen efter vi gjort det så blir det ett piloxingpass innan det blir dags att ta sig hem…

Jan 20
Good night sweetiepies!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 20th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Piloxingen var grym!! Precis som förra gången. Jag verkligen älskar det passet och det är grym träning, det känns verkligen vill jag lova!! Så beach 2011 here I come =P När man kört ett par gånger är det nog dags att skaffa sig piloxinghandskar. Så har ni inte provat piloxing kan jag verkligen rekommendera det!!

Nu skall jag snart kolla på CSI Miami, love it!! Sen blir det sängen, hoppas man kan somna ordentligt idag, är verkligen göör trött!!

Sov gott alla sötisar!! Kraaam på er!!

Jan 20
När är det snart dags för piloxing!!!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 20th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Jan 20
Underbart!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 20th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag har vi haft första riktiga föreläsningen och det var mycket intressant, känns verkligen att jag har hamnat rätt, tycker det är mycket mer intressant än min föregående kurs som var statsvetenskap och nu läser jag då alltså sociologi.

Vi har även haft vårat basgrupp möte idag inför morgondagens seminarium och jag har hamnat i en riktigt skön grupp!! Vi fick saker och ting gjort men samtidigt hade vi väldigt roligt, mycket skratt blev det! Och mycket flum hehe på grund av den nivå av trötthet som var, men det är underbart!! Ett skratt förlänger ju livet sägs det ju, så idag har vi förlängt våra liv några år hahah =P

Nu sitter jag på studietorget och pluggar lite, skall ju träna piloxing halv fem så kände inte för att åka hem i mellan.. Men det är lungt och skönt här, så det ska nog bli bra =)

Underbart väder är det ute också!! Älskar solen!!

Jan 20
Jag fattar inte…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 20th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Hur trött jag än är hela dagen så kan inte jag somna när det väl är dags, och det är så störigt!! Har varit så i två nätter nu, kan jag inte bara få sova!! Så nu kommer man väl vara lika seg idag, kommer dock inte ha så långt i skolan idag. Först föreläsning och sedan lite grupparbete. Efter det kommer jag vara kvar och plugga lite innan det är dags för träning på sats. Idag blir det piloxing =)

Jag vill ha vår/sommar nu så man slipper gå upp när det är alldeles mörkt ute, det får en att villa krypa ner i sängen ännu mer…

Jan 13
Buenos noches…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 13th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Dags för sängen kanske, så man förhoppningsvis kan komma upp i rimlig tid imorgon.. Fast enligt min sats tidning så blir man ju smart och stark av sömn, så kanske bara att sova på hehe =P

Idag har det varit pluggträff i skolan då, och mycket skratt blev det som alltid. Men även rätt rörigt, så det typ snurra i huvudet när man gick där ifrån hehe =P Men visst lärde man sig något i alla fall, några kunskaper rikare än innan =) Imorgon blir det till att fortsätta plugga på egen hand.

Efter pluggpasset, blev det träning på sats, idag blev det ett piloxingpass. Och det var helt underbart!! Det nya programmet kändes tuffare än de som var när jag provade sist, and I love it!! och nu när det är på en mer rimlig tid så är det bara att köra på. Beach 2011, here I come =)

Nu blir det som sagt sängen. Sweet dreams everyone!!

Nov 8
Två pass!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 11 8th, 2010| icon3Kommentering avstängd

Jag var riktigt seg imorse när jag skulle vakna, trotts sovmorgon. Fattar inte att jag är så trött i mellan åt, kanske är det fortfarande min sköldkörtel som spökar, hmm…

Idag var det i alla fall en eftermiddags föreläsning så hann plugga lite innan. Föreläsningen var bra och intressant. Kul när man har bra föreläsare, det går undan lite ibland när man ska anteckna men det kan man ta =)

Efter föreläsningen blev det en sväng till apoteket för att köpa medicin till Casper och de jäklarna hade höjd den, suck!! Sen blev det en titt på lite hårfärg med Denise, som ska göra det någon dag på mig. Köpte ingen färg men vet ungefär vad jag vill ha. Därefter gick jag och Denise till sats där hon ska gästträna lite med mig denna veckan, kul kul =)

Idag körde vi två pass, två tuffa pass vill jag säga: Body combat och piloxing, älskar de passen. De får bli mina favoriter! Vi var grymma båda två och körde järnet!! Kul att ha med sig en träningskompis, Tack gumman för att du hängde på =)

Nu blir det snart sängen så jag kommer upp tidigt imorgon för att plugga lite innan det är dags att ta sig till skolan..

Sleep tight everyone!!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site