Feb 11
Ut i det grå…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 11th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då ska man snart ge sig iväg, först uträtta lite ärende och sen gå å köra ett pump pass på Sats, ska bli härligt!! Efter det blir det till att handla lite innan det är dags att åka hem och plugga, göra klart några fler av frågorna…

Det är lika trist väder idag, grått och mulet ute, men får vara glad för att det är uppehåll idag i alla fall, än så länge….

Hoppas ni fått en skön start på denna fredag, nu är det snart helg =)

Jan 21
SH´BAM!!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 21st, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag var det en hel dag i skolan och det var riktigt segt på morgonen och man undrade hur sjutton man skulle orka hela dagen. Men tack vare helt underbara klasskompisar så flöt dagen på. Ni så jäkla sköna vet ni det!! Mycket skratt och flum blev det och I Love it!!  Verkar vara en väldigt bra klass man hamnat i, de man pratat med hittills är verkligen sköna människor. Sen är det helt toppen att man hamnat i den bästaste bästa arbetsgruppen =)

Nu på kvällen har det blivit en prov pass på Sats som heter SH´BAM och vart lett av Annika Sjöö. Det var ett danspass och det var såå jäkla rolig och Annika är verkligen grym  och verkar vara en stört skön person. Hela passet var roligt, från början till slut!! Och har ni någonsin varit på ett pass där det blir en kongatåg mitt i allt?? Det har jag!! Love, love, love it!! Hoppas verkligen att sats tar in det här passet!!

Nu ska jag fortsätta se Lets Dance…

bild från mama.se

Jan 19
Första dagen…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 19th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då är det första dagen idag på den nya kursen, skall bli spännande. Är dock lite seg å trött idag eftersom man inte riktigt hunnit andats mellan kursen men det är bara att köra på =) Ser fram emot att läsa detta ämnet, det känns lite mer som jag och något jag verkligen vill läsa mig, hoppas på att det är så hehe. För då blir det lättare att plöja igenom kurslitteraturen om det verkligen är intressant!! =)

Så idag blir det alltså skola mellan 8.15 - 16.00, är definitivt inte van vid så långa skoldagar, alltså att man är i skolan på föreläsningar och så, så länge. Det ska bli nytt och intressant hehe. Efter skolan blir det att dra iväg till sats för ett zumba pass. Längtar!! Ska bli kul att bara få släppa loss lite nu och köra på =)

Hoppas ni får en toppen dag!! Och att det blir ett härligt väder, just nu är det kolsvart ute så går inte riktigt att se hehe…

kram på er!!

Jan 13
Buenos noches…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 13th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Dags för sängen kanske, så man förhoppningsvis kan komma upp i rimlig tid imorgon.. Fast enligt min sats tidning så blir man ju smart och stark av sömn, så kanske bara att sova på hehe =P

Idag har det varit pluggträff i skolan då, och mycket skratt blev det som alltid. Men även rätt rörigt, så det typ snurra i huvudet när man gick där ifrån hehe =P Men visst lärde man sig något i alla fall, några kunskaper rikare än innan =) Imorgon blir det till att fortsätta plugga på egen hand.

Efter pluggpasset, blev det träning på sats, idag blev det ett piloxingpass. Och det var helt underbart!! Det nya programmet kändes tuffare än de som var när jag provade sist, and I love it!! och nu när det är på en mer rimlig tid så är det bara att köra på. Beach 2011, here I come =)

Nu blir det som sagt sängen. Sweet dreams everyone!!

Jan 12
Pluggpaus…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 12th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då var det dags för en lite längre pluggpaus, jag ska iväg till sats och köra ett pass. Och idag blir det Zumba, första gången jag provar det så det skall bli spännande och se hur det är. Har mest hört positiva saker om det och tror det skulle passa mig =)

Så nu kör vi!! Årets första pass till och med, om man inte räknar promenader och sånt =) Så det var på tiden!!

Dec 13
Dags för föreläsning..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 12 13th, 2010| icon3Kommentering avstängd

Då var det dags att dra sig iväg till föreläsningen, känns segt att ha den så sent men men inget att göra åt det. Har i alla fall pluggat bra nu innan så det känns skönt =)

Efter föreläsningen blir det att träna ett pass på Sats, idag blir det body combat, med likey!! =) Hoppas det går bra…

Ha en skön eftermiddag!!

Okt 22
Så jäkla härligt…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 10 22nd, 2010| icon3Kommentering avstängd

Idag var det inget jätte trevligt väder när man gick till skolan, det var regn blandat med hagel och mörkt ute. Men det blev ju bättre till slut nu är det sol och härligt =)

Vi hade vårat seminarie idag där vi skulle opponera på varandras PM och blev väldigt glad över den positiva feedbacken jag fick av han som opponerade och lärare så det var kul att  höra =) Man behöver det!! Speciellt då jag själv inte tyckte att det kändes jätte bra, men det bevisar att man inte alltid ska lite på sig själv =P

Jag har även varit och tränat idag, mitt första pass på Sats i Göteborg. Det blev bodypump idag och det var så roligt att träna igen och så härligt! Och vilka träningslokaler och omklädningsrum de hade, riktigt fräscht och fint, kan verkligen rekommenderas!! Jag lär nog ha en grym träningsvärk typ imorgon eller övermorgon, kanske blir fast i sängen haha.. Hur som helst är det i alla fall jäkligt skönt att vara igång igen. Får se vad det blir för spännande pass nästa vecka…

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site