Jun 29
Glömde berätta
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 29th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Att jag fått semesterdag på fredag, hur skönt är inte det!!! =) Hoppas på fint väder men enligt min bror skall det inte bli det. Men man skall väl inte vara förvånad, för så fort det blir helg och ledigt så blir det dåligt väder. Blir galen!!! Men får hålla tummarna att det är fel.. Vilket fall som helst skall det bli skönt att vara ledig och få vila upp sig lite, man blir trött av att jobba när man inte är helt hundra. Så mycket vila i helgen får det nog bli så att jag orkar jobba nästa vecka..

Nu skall jag lägga mig och läsa lite, sen sova..

Sov gott sötkorvar <3

Jun 24
Glad Midsommar!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 24th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Vad ska ni hitta på för kul denna dagen då? Själv skall jag umgås med min familj, skall bli mysigt!! Man träffar ju inte dem så ofta eftersom de bor en liten bit bort och det är svårt att bara åka när man har djur. Hoppas det inte kommer regna idag och vara ett typiskt midsommar väder. Det var ju fint när jag vaknade förut, solen sken men nu börjar de där jäkla molnen komma, boo =( Och blåser gör det också…

Aja, hoppas ni får en riktigt trevligt midsommar oavsett väder!!

Jun 3

Nu skall jag dra mig iväg mot sjön och ska hitta mig ett bra ställe att ligga och sola å plugga på. Det blir inte så länge som jag tänkt från början men några timmar är ju bättre än inga =)

Hoppas ni får en skön dag i detta sommarväder!!! <3

Apr 29
Börjar ta form…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 29th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Då har jag kommit en bit på väg med min tenta, är väl nästan klar, det är finjusteringar och sånt kvar. Känns väldigt skönt att man kommit så långt nu. Sen är det bara att vänta på bedömningen och den har jag ingen aning om hur den kommer gå, men förhoppningsvis bra.

Nu ska vi iväg och handla en sväng, sen kanske man kan sitta på balkongen en sväng, hade ju inte varit fel =) Ikväll blir det till att fira kusinen som tagit studenten idag! Massa grattis till henne!!

Hoppas ni får en härlig fredag i solsken!!

Apr 24
Underbart!!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 24th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Idag har det varit en riktigt skön dag. Har bara legat på balkongen i solen och haft det hur gött som helst, mer sånt!!! Man behöver faktiskt koppla av så i mellan åt också. För när man kommer hem igen är det full rulle igen. Speciellt nu när det är valdags igen…

Men nu ska ju njuta av tiden här och nu =) Imorgon ska jag fortsätta lite med tentan, tänka ut lite frågeställningar osv. Sen ska jag, min mamma och min bror ut på geocaching, det är roligt och skönt att komma ut i naturen.

Nu blir det snart sängen, kanske läsa lite innan man skall sova.

Sweet dreams everyone!!

Apr 19
Sängen kallar
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 19th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Det blev ett långt möte idag men väldigt intressant. Blir dock att stuva om planerna lite imorgon så att jag hinner med att förbereda allt innan jag åker, har inte hunnit packa klart än och sen en del kvar att ta ner inför tapetseringen. Men det får helt enkelt inte bli något träningspass imorgon utan får ta det en annan dag istället.Ibland måste man ju prioritera så man inte stressar en massa.

Det har varit riktigt skönt väder idag ute, och det har man inte minst sätt på flera människor speciellt unga som har haft sommarkläder på sig, iform av shorts o linne eller liknande. Skönt att värmen äntligen är på väg!!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit bra men mycket att göra!

Sov gott sötkorvar!!

Feb 18

Hade satt klockan på 7.00 i morse för hade tänkt att gå en power walk och sedan börja plugga, men så blev det icke. Jag öppnade ögonen då klockan ringde men det var alldeles mörkt så jag somna om lika fort igen. Men nu när klockan ringde 8.00 då kom jag upp, fast det var lite segt, men solen skiner så det hjälpte =) Det blir ingen morgon power walk dock men jag kommer igång tidigare med mitt plugg idag och det är huvudsaken!! Är lite hostig nu, hoppas verkligen det bara är tillfälligt…

Men det är väl bara att sätta igång då…

Feb 15
Inställd
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 15th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Idag verkar det som det blir fint väder även om det är minus grader. Så det får nog bli en härlig power walk sen mellan plugget!

Dagens föreläsning eller språkhandledning som det kallas, är inställd. Vilket känns väldigt skönt!! Så nu kan man ägna tiden åt att plugga sen måste jag även läsa lite inför kvällens möte. Det kommer nog bli en helt okej dag…

Men snart dags kanske att få i sig lite frukost, sen som alltid, även om man vart vaken ett tag… Men bättre sent än aldrig hehe =P

Feb 12
Helt fantastiskt!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 12th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Det var ju underbart att vakna nu imorse, när det var strålande sol och blå himmel ute. Visst har det blivit mycket kallare, min termometer står på -8 . Men jag mår så mycket bättre när det är sol oavsett temperatur =) Den är det klart att man föredrar sommarn men solen är underbart oavsett när på året!

Idag blir det först till att tvätta lite, hoppas de innan är klara tidigare! Sen tror jag att jag ska ta ett tag med dammsugan lite. Sen vill jag ut på en härlig lång promenad i detta väder! Sen måste jag även klämma in lite plugg någonstans. Men det känns viktigast att ta vara på vädret just nu!

Feb 8
Solen skiner =)
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 8th, 2011| icon3Inga kommentarer »

Känns skönt eller lättare att kliva upp när solen skiner och himlen är blå. Hoppas vädret håller i sig hela dagen!

Idag blir det först föreläsning och sedan skall jag träffa sötaste Tessan och lilla Saga, skall bli mysigt =) Var ett tag sen vi sågs nu, men det är lika trevligt varje gång.. Sen får man se om jag hinner hem och plugga något innan träning ikväll, förhoppningsvis gör jag det. om inte annat så har jag hunnit läsa lite på spårvagnen i alla fall…

Nu ska jag fixa innan det är dags att dra sig…

Längtar till våren/sommaren…

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site