Maj 11
Snart dags…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 05 11th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Är sjukligt nervös just nu, vill bara klara tentan och att den skall vara över nu!!! Försöker lugna ner mig så att inte allt jag pluggat in skall låsa sig därinne någonstans, men det är svårt. Vet inte riktigt vad jag skall förvänta mig, det är ett litet okänt område jag skall beträda eller hur man skall beskriva det. En annorlunda tentaform. Men får hoppas på det bästa!!

Blir lite stressad också av vårt projektarbete, känner sig andra i gruppen stressade så smittar de, tyvärr, lätt av sig på mig. Jag gillar inte att stressa, inte alls!! Jag tror att med bra planering så fixar man det mesta och det känns inte bra att det stressas redan i början av arbetet för hur kommer det vara sen då?!

Nu ska jag strax ge mig iväg, wish me luck!!!

Feb 22

Då börjar det närma sig och jag är nervös, försöker lugna mig själv men det går väl sådär! Vill bara få det gjort nu så man kan andas ut lite igen… Ser fram emot att nästa tenta är en hemtenta, det är mer i min stil =)

Nu ska jag göra klart mig och se till att jag får med mig några blyertspennor och sudd och lite annat. Får ju inte glömma något viktigt =) Ha en fortsatt skön dag!!

Feb 22
Då var det dags igen..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 22nd, 2011| icon3Kommentering avstängd

Nerverna är påkopplade försöker dock lugna mig själv, men alltid lika nervöst inför en salstenta. Jag hoppas att denna gången kan det äntligen vara frågor på de som jag känner mig säkrast på inte tvärtom, som det alltid tenderar till att vara. Men det är bara att gå dit och göra sitt bästa, förhoppningsvis blir det ett bra reslutat av det hela…

Jobbigt dock att tentan inte är förens 14.30, kan de inte komma på lite bättre tider, för ju längre man väntar ju nervösare blir man juh!! Okej…andas djuuupt!!!

Jan 18
Helt slut…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 18th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Nu var tentan gjord och vet inte riktigt hur det gick men hoppas på att jag klarar den! Bara måste bli det så jag blir klar med denna kursen och kan fokusera på min nya som börjar imorgon. Ska bli spännande och se hur den kommer vara och vad man kommer få för nya klasskompisar… Kommer dock faktiskt sakna min gamla klass, visa mer än andra förstår =)¨

Har ju över vart på mitt första nämnde möte idag, och jag blev riktigt pepp måste jag säga. Ser fram emot att jobba tillsammans med denna gruppen. Det känns som jag hamnat rätt och kommer få ut mycket av det =)

Är såå trött, så hoppas jag kan somna gott idag. Blir strax sängen i alla fall, måste upp vid sex imorgon… Sov gott sötkorvar!!

Jan 18
Snart dags att dra sig…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 18th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då är det inte långt kvar tills det är dags att dra sig till tentan, skall bli såååå skönt att få den gjort så man kan andas ut en liten stund… Jag har gjort mitt bästa nu, mer kan man ju inte göra så hoppas på att det går vägen nu!!!

Kan ju inte sitta hela tentatiden eftersom jag har mitt första nämndemöte nu ikväll, det ska bli intressant och spännande!! Så det kommer bli en långt eftermiddag/kväll, först tentan då och sen möte. Synd bara att man måste vara inne så mycket när det för en gång skull är fint väder…men får hoppas att de blir fler sådana =)

Hoppas ni får en bra dag, wisch me luck!!!

Jan 18
Nu är dagen kommen…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 18th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Och jag börjar bli nervöser, det kommer vara väldigt jobbigt att vänta ut dessa timmar innan tentan börjar. Det var den dummaste tiden jag varit med om 13.30 till 17.30 hur pigg är man då liksom??? Aja det är väl bara till att göra sitt bästa, skall läsa igenom anteckningarna lite nu och få in det sista jag kan…Så hoppas jag att detta går vägen! Kommer vara väldigt skönt i kväll när det är över!! Sen imorgon börjar den nya kursen yeeey =)

Tänk om man hade kunnat vart cool lugn när man gick till tentan, det hade varit något hehe…

Aja, dags att läsa lite till….

Jan 16
Morning, morning…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 01 16th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag var det segt att komma upp, vill gärna sova mer men ändå inte, eftersom jag vet att jag har mycket att plugga in. Dagarna har gått så jäkla fort så jag har verkligen inte hunnit med. Det har inte blivit alls som jag tänkt mig. Nu är det bara två dagar kvar till tentan och jag hoppas verkligen att jag hinner få in allt som behövs…

Så idag blir det massa plugg hela dagen, sen kanske eventuellt en promenad beroende på hur vädret ser ut om några timmar. Just nu ser det inte så roligt ut…

Jag hade inte haft någon emot att ligga o plugga så här…

Dec 2
Då var dagen kommen…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 12 2nd, 2010| icon3Kommentering avstängd

Idag är det dags för tenta och det är sista tentan innan jul, vilket känns hur skönt som helst!! Jag gick upp lite tidigare idag för att försöka få in lite till innan det är dags att dra sig. Känns sådär att gå upp så tidigt men vad gör man inte för att öka sina chanser…

Usch känner mig lite krasslig nu, snuvig och täppt i näsan och hostig..bläää!! Vill inte bli sjuk nu, hoppas det bara är en morgon grej…

Så idag blir det först tenta, sen bara andas uuuuuuutt!! Och förhoppningsvis träning ikväll om det krassliga går över.

Nu ska jag fortsätta läsa. Ha en skön dag!!

Dec 1
Spyr snart på det…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 12 1st, 2010| icon3Kommentering avstängd

Pluggar, pluggar och pluggar och snart spyr jag på alla dessa gubbar….Hur mycket kan man trycka in information i huvudet egentligen?? Hoppas att någon har fastnat under dagens plugg i alla fall. Ska läsa lite till innan jag ska sova, sen tänkte jag gå upp lite tidigare imorgon och plugga det sista innan det är dags att dra sig till tentan..puuh!!

Var ute på en härlig promenad förut i solen men bästa musiken i öronen och det var sååå skönt ska ni veta!! Bara koppla bort allt och bara vara…

Imorgon klockan 13 kommer ni höra ett glädjetjut över hela Göteborg =P  För då är tentan över och min första ”lediga” helg på hela hösten börjar. Och jag ska verkligen inte ägna en sekund åt något som har med skolan att göra. Och vet ni?! Det kommer att vara underbart!!! =)

Hoppas ni haft en skön dag i detta härligt vinterväder!! Det är så här vintern skall vara varje dag, snö, sol och blå himmel. I Love it!! =)

Hope = något som jag behöver imorgon!!

Nov 3
varken bu eller bä….
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 11 3rd, 2010| icon3Kommentering avstängd

Då är tentan gjord då, och det känns varken bra eller dåligt, en slags neutral känsla haha. visst känns det bättre än mot förra gången men you never know!! Man får ju hoppas på ett G i alla fall. Men det sköna är att nu är den gjord, så man kan koppla av får den en stund..

Efter tentan blev det lite fika men några av mina goa klasskompisar. Det blev en chailatte, är typ helt besatt av det nu haha, men det är ju såå gott, har ni inte provat det så måste ni bara göra det. Och till den blev det en smaskigt räkmacka, mumma! =)

Nu är jag så trött, huvudet känns som en degklump typ, tror det får bli en lite powernap och vila lite. I kväll blir det lite tentafest, yeeey. blir väl inte oförskämt sent eftersom jag ska kunna ta mig hem också. Men kul att bara koppla bort allt en stund…

Är så sugen på att dra till ett varmt och härligt land och bara ligga på stranden och ha det skönt!!

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site