Mar 5
Kom på Årsmöte!!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 03 5th, 2013| icon3Kommentering avstängd

Vi är ett gäng som startat en projektgrupp inom Reacta här i Göteborg. Reacta är en organisation som arbetar för barn och ungas fysiska/psykiskahälsa. Vi skall nu ha ett årsmöte måndagen den 11/3 kl 18 och vill nu att så många ungdomar kommer som möjligt, så har du ett intresse inom dessa frågor kom!! Eller känner du någon som har det så sprid gärna detta till dem! Alla är välkomna!!

Ni kan läsa mer här Reacta samt gilla oss på Facebook här

20130305-190257.jpg

Dec 10
På krigsstigen
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 12 10th, 2012| icon3Kommentering avstängd

Idag har jag varit på krigsstigen när jag kom hem! Jag är det extra mycket när jag fått sova dåligt! En sak som jag krigat mot är en busschaufför som skällde ut mig när det var han själv som kört fel och missade min hållplats. Hur tänker man då liksom när man skäller ut passagerare??? Jag ska väl inte säga vad han skall köra och inte. Det är han som är busschaufför och inte jag!! Idiot!! Så jag ringde faktiskt västtrafik så nu kommer han få klagomål på sig, rätt åt honom!! De andra vill jag inte skriva här..

Men nu har jag kört ett tufft träningspass och fått ur mig lite!! Men blir arg bara jag tänker på det haha. Så får låta bli att tänka på det nu :p

När jag var och handlade förut så köpte jag en julskinka, jag älskar julskinka! Så för första året ska jag fixa det själv. Bara griljera den så det ska nog gå bra hoppas jag hehe..

Nu ska det bli skönt med en dusch och slapp på soffan…

20121210-183141.jpg

20121210-183217.jpg

Aug 27
Underbart!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 27th, 2012| icon3Kommentering avstängd

Ligger nu på soffan och äter lite. Känns helt underbart i kroppen efter träningen och ännu mer underbart efter en dusch samt ansiktspeeling och mask! Nu känner man sig riktigt fräsch!! Som vanligt använder jag ansiktsprodukter från dermalogica, gillar dem och kan varmt rekommendera dem!!

Så nu blir det lite slapp framför tvn innan det är dags för sängen.

Aug 22
Ingen idé att tvinga sig själv…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 22nd, 2012| icon3Kommentering avstängd

Jag hade samma problem i natt att jag inte kunde sova, var inte trött. Försökte somna en stund sedan gav jag upp, kändes ingen idé att tvinga mig själv. Så jag tog min mobil och låg i sängen och kollade på Usain Bolts dokumentär på svtplay. Visste att den snart skulle försvinna så ville se den. Och den var riktigt bra! Kan varmt rekommenderas! Den finns kvar på svtplay i 11 timmar till. Och inte långt efter den var slut så somnade jag.

Nu sitter jag och dricker mitt te, ska söka lite jobb sedan och det tar ju sin tid så det är väl de jag kommer göra tills jag skall dra iväg och träna sedan. Det regnar massa ute också så…

Här hittar ni dokumentären om Usain Bolt: http://www.svtplay.se/usain-bolt

Feb 25
Härliga vår!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 02 25th, 2012| icon32 Kommentarer »

Det känns verkligen som att våren är här nu! Det är underbart väder ute :) Jag hoppas verkligen att min bror har fel om att det kommer komma mer snö, för det vill jag verkligen inte ha!! Nu vill jag ha sol och värme eller vad säger ni? :)

Jag har börjat min dag med träning, underbar start på dagen även om det kan vara jäkligt segt att gå upp. Ni kan läsa mer om min träning här

Nu är jag på väg hem och ska ta en härlig dusch och få något i magen. Sen får vi se vad som händer denna härliga lördag. Kanske en promenad i solen..,

Hoppas ni får en bra och härlig lördag! :)

Okt 4

Grupparbetet i skolan gick bra, vi fick ihop en början i alla fall samt så fixade vi i ordning power point inför morgondagens redovisning. Som jag självklart är nervös inför, det har jag alltid varit och det känns som om att det inte kommer försvinna. Men men det skall nog gå bra imorgon…

Efter blev det lite telefonprat med finaste Kalina medan jag trampa runt på stan. ÅÅhh läntar tills hon kommer hit på torsdag!! Sedan gick till sats och körde ett träningspass, idag blev det body combat and I love it!!

Nu tänkte jag förflytta mig till sängen och läsa lite. Ska upp tidigt imorgon, typ vid halv sju!! Hur jag nu ska komma upp, det var ett tag sen nu som jag gick upp vid den tiden. Men det är jäkligt skönt att sluta tolv imorgon!! Fast man är ju inte ledig, då blir det hemma plugg…

Sweet dreams everyone!!

Aug 16
Finaste Sara Varga
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 16th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Apr 19
Sängen kallar
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 19th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Det blev ett långt möte idag men väldigt intressant. Blir dock att stuva om planerna lite imorgon så att jag hinner med att förbereda allt innan jag åker, har inte hunnit packa klart än och sen en del kvar att ta ner inför tapetseringen. Men det får helt enkelt inte bli något träningspass imorgon utan får ta det en annan dag istället.Ibland måste man ju prioritera så man inte stressar en massa.

Det har varit riktigt skönt väder idag ute, och det har man inte minst sätt på flera människor speciellt unga som har haft sommarkläder på sig, iform av shorts o linne eller liknande. Skönt att värmen äntligen är på väg!!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit bra men mycket att göra!

Sov gott sötkorvar!!

Apr 12
Snart sängdags..
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 12th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Träningen gick inte alls som jag hade tänkt mig, ja började må illa under passet och kände mig alldeles konstig. Så efter ca 40 minuter, då jag verkligen pressat mig själv att fortsätta, envis som jag är, så fick jag ta mina grejer och åka därifrån. Kändes inte alls kul men vad ska man göra, går det inte så går det inte och man måste lyssna på sin kropp.

Väl hemma blev det en dusch, fått i mig lite och äta sen har det bara varit soffan. Inte pluggat något alls sen jag kom hem, känner mig fortfarande inte bra så det får bli som det blir. Vi har ju i alla fall föreläsning om det hela innan vi ska göra vårt grupparbete inför torsdagens seminarium.

Nu ska jag kolla klart på DHW, har börjar följe det mer nu. Min favorit både som karaktär och som skådis är Eva Longoria a.k.a Gaby Sollis.

Sov gott sötkorvar, hoppas ni haft bättre slut på dagen än mig.

Apr 6
Riktigt seg
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 04 6th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Vårt grupparbete gick bra idag, vi kom en bra bit. Det känns alltid skönt när man har kommit igång, då vet man att man är på god väg =) Vi ska sitta en stund imorgon också innan föreläsningen och försöka få ihop det sista. Jobbigt när det är så mycket till ett seminarium och man har så få dagar på sig. Jag hinner inte riktigt med att läsa allt…

Efter vår träff blev det träning, sats energy blev det idag. Älskar verkligen det passet!! Man mår så himla bra efter ett träningspass, alla endorfiner som pumpar runt hehe.. Man märker hur viktigt det är att träna och röra på sig! Man mår så mycket bättre.

Nu skall jag fortsätta att försöka läsa lite inför morgondagen. Men det är inte lätt att läsa när man är så seg och det gör det inte bättre när man skall läsa på dataskärmen. Jag föredrar böcker…

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site