Sep 15
Kvällsläsning
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 09 15th, 2012| icon3Kommentering avstängd

Eller nattläsning kanske man skall säga! Jag har börjar på en ny bok som handlar om meditation och är skriven av Ulrica Norberg. Hittills har den varit väldigt givande och hoppas på att den fortsätter på det spåret. Men det tror jag, Ulrica är en väldigt kunnig person, en fantastisk yogi!

20120915-001546.jpg

Sep 12
Fantastisk bok!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 09 12th, 2012| icon3Kommentering avstängd

Nu har jag läst ut Malin Bergahens bok Yoga-min kropp, min själ, mitt andetag och jag måste säga att det var den bästa boken jag läst på länge. Så enormt inspirerande!! Malin berättar om sitt liv, hur hon börja med yoga och vad yogan betyder för henne. Det är en underbar resa hon tar med en på. Det får en att känna att inget är omöjligt! Och yogans påverkan, vilket jag själv har känt av!

Yogan är något fantastiskt och det handlar inte bara om att ställa sig och göra massa positioner på mattan. Utan så mycket mer! Yogan kan man ta med sig överallt!!

Jag kan varmt rekommendera er att läsa boken! Den kommer finnas med mig jämt, som en guide. Något jag kan läsa när jag behöver lite inspiration! Eller bli påmind eller bara läsa för att den får mig att må bra!

Tack Malin för att du skrev denna boken, hoppas det kommer fler snart!!

Namaste!

20120912-214810.jpg

Sep 11
Me and my yoga!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 09 11th, 2012| icon3Kommentering avstängd

Det blev ett yogapass istället eftersom som jag skrev i inlägget innan, att det ösregnade innan. Men jag är glad för att det blev yoga istället, det var med välbehövligt för min kropp. Ni kan läsa mer om passet här.

Så nu efter att ha fått lite lugn i kroppen så skall jag fixa i ordning lite mat. Tänkte prova något nytt, får se hur det blir. Alltid spännande att prova en annan form på den maträtt man gillar :)

Sep 19
Time for bed
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 09 19th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Då är denna dagen snart över, det har varit lite upp och ner med känslorna. Det var på ett sätt skönt att vara i skolan och hålla på med vår gruppövning, för det fick tankarna på annat. Får se hur det blir på onsdag när det är föreläsning, då är det ju lättare för tankarna att vandra iväg. Men jag skall ge det ett försök så får vi se hur det går…

Det var även väldigt skönt med yoga, då jag fick fokusera på det en stund. Ni kan läsa mer om min yoga träning här. Men man kan ju inte hålla sig sysselsatt hela tiden för att inte få chansen att tänka, det håller ju liksom inte i längden. Men det är skönt att få några stunder under dagen då tankarna är fokuserat på annat..

Nu ska jag hoppa i säng, lägga mig och läsa en stund. Hoppas på att man kan somna idag. Imorgon måste jag verkligen gå upp klockan åtta för då skall jag tvätta, det känns sådär just nu men på ett sätt är det skönt att börja dagen vid en rimlig tid. Kanske en morgonpromenad om det nu inte ösregnar som det gör nu. Men det får vi inte hoppas!!

Sov gott alla fina <3

Aug 29
Snart dags att dra sig…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 08 29th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Har fått lite pluggat idag i alla fall, det är ju bättre än inget. Får ta nya tag imorgon =)

Nu ska jag strax ge mig iväg till bussen, skall in till stan och träffa en kompis vi skall gå på yoga ihop. Och idag känns det extra kul på grund av att det är öppet hus på en riktig yoga studio så skall bli grymt kul att prova hur det är där jämför med exempelvis sats. Vi ska köra yoga för Monika Björn som jag träffade på Yogagames i juni. Studion heter MyrbergBjörn. Hade jag haft råd hade jag gärna kört yoga så här jämt, men det kostar ju en del så det får väl bli när man jobbar sen =)

Nu ska jag ta på mig mina yogakläder och packa ner det som behövs. Lär även få ta med mitt paraply för det blir bara mörkare och mörkare. Usch!!!

Här har ni Monika Björn, en grym yogi

Jul 17
Sängen kallar…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 07 17th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Tror jag skall ta och hoppa i säng nu, läsa lite innan det är dags för att sova. Känns sådär att man skall gå upp tidigt imorgon igen men nu är det bara 6 arbetsdagar kvar till semestern, shiihooo!! Jag skall väl orka det sista dagarna, tänk att det är sista sommaren nu, helt galet!! Undra va jag kommer göra och befinna mig nästa höst…

Idag har det varit mycket slapp, för att återhämta sig från gårdagen hehe, men jag har även träffat finaste Isabelle, vi har varit på yoga, så gött var det!!

Åhh, jag har hittat så fina posters som jag vill ha, man kan få dem inramade men de va ju galet dyrt!! Så om jag köper dem så kommer jag hoppa det och se om man kan fixa ramar på egen hand, eller bara ha dem som de är…

Sov gott alla fina!!

Jun 17
Trött, tröttare, tröttast…
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 17th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Idag känner jag mig riktigt seg och trött, ville inte alls gå upp nu när alarmet ringde. Kanske är man extra trött eftersom det är fredag och man vet att det snart är helg. Idag jobbar jag till 12, gööött!!! Helgen känns mycket längre när man slutar några timmar tidigare!

Först blir det då jobb en stund och sedan skall jag förhoppningsvis iväg på yoga om jag hinner med bussen. Men nån av bussarna borde jag allt hinna med. Hoppas att allt flyter på, på jobbet och att vi är i tid idag. Men det kommer säkert vara tvärtom bara för att man har en tid att passa…

Nu ska jag äta klart min frukost, har lite mindre tid idag eftersom jag skall åka med bussen. Ha en skön start på denna fredag!!

Jun 8
Yogis
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 8th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Första dagen på jobbet var bra, det var så kul att träffa alla igen. Kommer sakna dem när det är över för gott sen. Men man kan ju inte alltid få allt, hoppas på att man får så bra jobbarkompisar på nästa ställe. Dagen gick fort, kände mig relativt pigg hela dagen fram tills dagen typ var slut då vart jag lite seg.

Efter jobbet cyklade jag hem, först fick jag pumpa mina cykeldäck som typ inte hade någon luft alls så det var riktigt tufft och segt att cykla hehe. Så nu rullar den bra igen. Jag hämtade ut ett paket från bodystore också, sen cykla jag hem, gav katterna mat och byta om. Sen tog jag bussen till sats för att köra ett yoga pass, jag är på väl att bli en riktig yogis!! And I Like it!! Älskar verkligen yoga i alla dess former.

Men vet ni vad som hände när jag skulle gå till mitt pass då?? Joo, jag går det fel sats, så typiskt mig!!! Haha. Tio i sex fick jag ta snabba steg till det andra sats, de ligger inte jätte långt ifrån varandra som tur är. Så jag hann fram, om än dock andfådd och varm!! Det man inte har i huvudet får man ha i benen som dom säger, haha…

Nu ska jag få i mig något att äta, en smoothie med massa gott i samt en smörgås =) Sen blir det lite tv innan sängen…

Jun 6
Den fantastiska Katy Appleton
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 6th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Jun 5
Best day ever!!!
icon1 marina | icon2 Allmänt | icon4 06 5th, 2011| icon3Kommentering avstängd

Vilken underbar toppen dag jag haft, fylld med massa inspirerande yoga!!  Jag har kört fyra pass idag, varav tre på raken med typ en kvarts rast i mellan och sen har jag varit på en föreläsning. Jag trodde först inte jag skulle klara av alla passen men det gjorde jag, hittade väl min inre styrka =) samt så är det svårt att göra annan med så fantastiska instruktörer. Jag är bara så glad och det känns konstigt och väldigt tråkigt att helgen är över. Längtar redan till nästa år hehe. Och då har jag bestämt mig för att inte vara volontär ena dagen utan köra hela helgen och alltså betala själv vilket man borde kunna spara ihop till på ett år. Är ni intresserad av yoga och inte var på yogagames detta år kom nästa, jag lovar, ni kommer älska det!! Det perfekta stället för en yogi =)

Jag kommer definitivt kolla över att börja på ett riktigt yogaställe till hösten, troligen där Johanna och Monika är, grymma tjejer! Även om det finns bra yogapass på sats och andra gymanläggningar så är det på något sätt ändå inte i närheten av den yoga jag har provat och känt på idag.

Idag har jag provat på dessa pass:

Apple Heart Flow med Katy Appleton: Ett helt fantastiskt pass med en så go och bra instruktör, vill lätt åka till London och köra för henne där någon gång.

Yoga For Athletes med Tiffany Cruikshank: Aldrig vart med om något liknande yogapass förut, detta var tufft! Det verkligen brände i benen. Men jag gillar det! Jag var även på hennes föreläsning igår och hon är så inspirerande. Har beställt hennes bok så skall bli väldigt kul att läsa den.

MOJO Yoga med Johanna Andersson: Också ett helt underbart pass. En ”hård” men väldigt bra instrukör, jag gilla henne mycket och ett stort plus att hon finns här i Göteborg.

HOT YIN - Yin Yoga 38grader, också med Johanna: Härligt pass som det kändes rejält när man töjde ut och satt länge i positionerna, skönt med värmen.

Alla instruköter jag har mött på Yoga Games har varit toppen, så inspirerande vare sig det har varit på en klass eller en föreläsning. Så jag kommer tillbaka nästa år, mer yogi, mer av allt!!

« Tidigare inlägg

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Switch to our mobile site