Author Archive

Sista spinningpasset för i år!!

Då har man varit och kört årets sista spinningpass och det var riktigt skönt! Passet idag var tufft och jag körde på ordentligt speciellt nu när det inte blivit så mycket träning som det brukar vara denna veckan. Så då får man ju ta i lite extra hehe =) Och jag älskar verkligen att ha mina spinningskor, det blir en helt annan grej att köra! Så gillar du spinning tveka inte att köpa sådana, det är så värt det!

Så nu blir det egentligen ingen mer träning detta året, känns konstigt att säga så haha! Men det är ju inte så långt kvar på året! Jag skall fira nyår med några vänner. Vad ska ni hitta på? Hoppas i alla fall att ni får en super härlig nyårsafton!

Jag ser fram emot ett härligt nytt tränings år!!

Bodypump

Idag var jag iväg och körde bodypump efter jobbet och det var riktigt skönt! Jag saknar min träning men det är svårt att hinna med och träna som jag gjorde förut nu när jag både jobbar och skriver min uppsats samt julhelg/nyårshelg. Men skönt att man kan köra ett par gånger i veckan i alla fall. Blir ett pass imorgon också innan nyårshelgen.

Passet idag gick bra men jag kan nog börja öka vikterna lite mer igen, det är en härlig känsla när man känner att man blir starkare och starkare. Så nästa bodypump pass blir det ökning på vissa övningar. Jag ökade på axlarna idag och det gick ju bra samt sista benövningen. Man får inte vara rädd för att lägga på, det är bättre att prova och ta bort i så fall än chansa och kanske köra för lätt.

Men det känns i alla fall riktigt skönt i kroppen nu efter!

Känns konstigt

Det känns konstigt att man inte tränar nu på ett par dagar, det har väl blivit någon promenad och så där men det är ju inte riktigt samma sak. Men det blir väl så när det är jul och sen har jag fått ta de lediga stunderna till att sitta med min uppsats, den går liksom lite före. Men imorgon så blir det dags igen. Ska bli skönt att få träna bort julmaten haha..Men jag läste eller hörde någonstans något som jag tycker lät väldigt bra, att det spelar ingen roll vad du äter under julhelgerna så länge du äter bra resten av året. Och det stämmer ju! Tycker i alla fall jag. Men man behöver ju inte vräka i sig en massa hela tiden, men man kan ändå få njuta på julhelgen.

Hoppas ni får en fin annandag, nu ska jag fortsätta med mitt plugg!

Årets julklappar :)

Tack min fina familj för julklapparna!! Och tack till er andra jag fått av!! :)

Tack Malin I Form!

Strax efter tolv i natt fick jag min sista julklapp och det var en julklapp som jag blev överlycklig av att få. Jag var nämligen med och deltog i en tävling som var i form av en julkalender och sista luckan var fribiljett till yogagames lördagen och söndagen. Och jag satt med spänning och väntade på att vinnaren skulle annonseras och när jag såg mitt eget namn där så gick det ett lyckorus genom hela kroppen och jag kunde inte sluta le. Jag vann!! Jag vann något som kommer bli en av årets höjdpunkter för mig. Och vinsten innebär också att jag istället kan lägga de pengarna som var tänkta till yogagames till träning på MyrbergBjörn, helt underbart juh!!

Så TACK Malin för den fina vinsten!! Gå in och läs hennes blogg här.

Strong is the new skinny

GOD JUL

Kunde inte hålla med mer!

”Träning fungerar som belöning och energikälla för mig”

-Dolph Lundgren
- Alexandra Scillasdotter

Snygga träningskläder från Victorias Secret VSX

En ny känsla på spinningpasset..

Idag var det spinning som stod på schemat efter jobbet, det var riktigt skönt att köra lite tuff kondition efter en hel dags arbete. Hur trött man än är på jobbet så är det jäkligt skönt när man väl är på träningen. Jag körde för en manlig instruktör som jag aldrig kört för förut, det var ett bra pass och tufft!

Idag hade jag även mina nya spinningskor på mig och jäklar vilken skillnad! Det kändes mycket mer i benen, även i magen, det märktes att man fick jobba mer när man trampade runt pedalerna. Så kör ni spinning så rekommenderar jag verkligen att ni investerar i ett par spinninskor, det blir ett helt annat spinningpass. Jag köpte mina på bikebuster, fick en bra pris med frakt och allt blev det 500kr och de hade tidigare kostat 1200. Inte illa alls =)

Så är väldigt glad att jag köpte dessa skor =)