Spinning + core

Idag blev det de vanliga spinning och core-passet då det är lördag!! Jag älskar att starta min lördag på det här viset, full av energi!! Idag var det intervall på spinningen, riktigt tuff svetten spruta och sista etappen kändes det nästan som att jag skulle spy mot slutet. Men det kändes ändå sååå härligt efteråt!! =) Konstigt det där hur man kan må så bra efter smärta och allt var det innebär med intervallträning hehe.

Core-passet var tufft det också, fast på ett annat sätt. Här handlar det om styrka och att bygga upp sin core. Jag börjar faktiskt hinta något på magen, kanske om ett tag så dyker det upp något mer synligt. En väl tränad mage =)

Den här grymt snygga magen tillhör Elita!!

Tag Search: , , ,
Comments: Leave a Comment

Styrketräning hemma..

Eftersom jag inte hann ta mig till sats idag på grund av skola och nu möte på kvällen så körde jag ett 45 minuters styrketräningspass hemma. Ibland får man göra det bästa av situationen när det är lite tidsbrist bara för att få in lite träning. Det bli aldrig samma sak som att gå till gymmet/pass tycker jag. På passen bli det maxat hemma kanske det blir medel för mig, i alla fall när det kommer till styrketräning. Men det är väl också kanske för att jag inte har några hjälpmedel.

Jag använde mig av Charlotte Perrellis bok ”Kan jag, Kan du” för inspiration till övningar samt så använde jag övningar som jag kört på klasserna. Jag tränade igenom hela kroppen. Och det känns riktigt skönt nu efteråt! Jag känner mig en anings piggare också =)

Jag har sagt det förut och säger det igen, det är så härligt att träna!!!

Comments: Leave a Comment

Härligt pass!!

ÅÅh va skönt det var att köra ett body pump pass!! En styrketräningspass när man verkligen kan ta i tills man spricker. Jag älskar det passet!! Måste verkligen få in det i min veckoträning. På något sätt skall det allt gå. Man behöver få med bra styrketräningspass i sin träning som man mixar med konditionspass.

Det känns i hela kroppen redan, armarna och benen skakar smått. En härlig känsla!!!

Tag Search: ,
Comments: Leave a Comment

Förmiddagspass

Idag blir det ett förmiddagspass på sats, ska om en stund dra mig iväg till bussen. Idag blir det ett härligt body pump pass. Det var ett litet tag sen nu som jag körde just det passet. Lite mer än tre veckor sen tror jag. Så ska bli väldigt skönt att få göra det igen.

Jag känner av lite träningsvärk nu efter passen jag varit på i veckan speciellt är det nog ifrån body combat passet så det skall bli intressant att se hur det påverkar dagens pass när man redan känner i det musklerna. Man kanske får lägga in en extra växel för att orka =)

Det skall i alla fall bli en väldigt skön start på denna torsdagen!

Tag Search:
Comments: Leave a Comment

Detta skall jag iväg och köra snart…

Tag Search: ,
Comments: Leave a Comment

Börja bra, sluta super

Idag provade jag på kettlebel på Elixia, där jag fått prova några gånger. Passet kändes sådär om jag skall var helt ärlig. Vet inte om det var själva passet eller om det var instruktören. Men kände ingen energi i rummet, det kändes liksom bara okej, inte jävlar nu kör vi!! Visst körde jag det bästa jag kunde ändå, men man vill liksom ha alla bitar, i alla fall jag. Får se hur jag känner efter the convention då jag skall köra ett sådant pass för Monika Björn, som jag gillar massor!!

Efter passet tog jag mig fort som sjutton till sats, mitt kära sats för att köra ett av mina absoluta favorit pass Sh´Bam och jag blev inte besviken, precis som vanligt. Där kan man snacka om energi!! Man känner den i hela rummet, mycket av den kommer från grymma instruktören Annika Sjöö men även av resten av deltagarna. I love it!!! Man blir så himla glad när man går därifrån, deras motto stämmer verkligen: Come as you are, leave as a star! Dessutom är man svettig som få =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare på boken som Annika har skrivit..

Comments: Leave a Comment

Skulle det vara något?

Tag Search: ,
Comments: 1 Comment

Pilates + Sh´Bam = Sant

Idag blev det ett dubbelpass, först körde jag pilates som det var väldigt länge sen sist. But I like it!! Så det kommer nog bli fler gånger, det känns redan i kroppen efter det passet. Pilates är ett bra styrketräningspass, man tränar upp så man får långa fina muskler. Pilates är väldigt poppis bland modeller och kändisar.

Sen är det ju onsdag och då blir det ju även Sh´Bam, det är ju ett pass som jag bara inte kan vara utan!! Älskar att få dansa loss med härliga danssteg. Sen är det alltid lika härligt att få den positiva energin som vår instruktör Annika ger. I löööv it!!

Det känns så himla härligt att träningen har blivit en del av mitt liv på riktigt och nu kommer jag inte släppa den!! Det börjar ju synas resultat nu också och det är ju inte fel det heller. När jag nått mitt mål så kommer ni få se för och efterbilder. Men nu kör vi på eller vad säger ni?! Som jag sa i ett tidigare inlägg, Jul 2011 here we come!! =)

Comments: Leave a Comment

Fredag? Lördag? Vilken dag är det egentligen…

I förmiddags när jag stod och väntade på bussen så kändes det precis som att det var lördag, men det var det ju inte!! Det var ju bara fredag =) Men tror det kändes som lördag eftersom jag brukar köra body pump lördagar.

Så idag körde jag alltså body pump, körde hårt som vanligt!! Svetten rann redan från start nästan hehe. Men jag måste dock säga att jag gillar min lördags instruktör bättre. Det funkade med denna också men kändes inte helt hundra. Jag kunde ju ändå köra på järnet, men det är väl för att jag älskar body pump. Men instruktörerna spelar stor roll!!

Tag Search:
Comments: Leave a Comment

2-timmars pass

Är nyligen hemkommen och nyduschat efter att ha kört ett grymt härligt träningspass på Sats! Idag blev det till och med ett två timmarspass och det känns så underbart skönt nu!! =)

Jag körde först mitt vanliga lördagspass, body pump och idag var det dags för ny koregrafi. Och tufft var det, vill jag lova!! Det skakade i varje kroppsdel i slutet av varje övning, precis som det skall vara! hehe Det måste ju kännas att man tar i allt var man har och kan. Sen efter pump passet gick jag ner och körde en timma tufft på crosstrainern. Jag älskar verkligen att träna och har kommit i ett bra flow nu. Det känns så skönt i kroppen nu efteråt!!

Comments: Leave a Comment