Spinning + core

Idag blev det de vanliga spinning och core-passet då det är lördag!! Jag älskar att starta min lördag på det här viset, full av energi!! Idag var det intervall på spinningen, riktigt tuff svetten spruta och sista etappen kändes det nästan som att jag skulle spy mot slutet. Men det kändes ändå sååå härligt efteråt!! =) Konstigt det där hur man kan må så bra efter smärta och allt var det innebär med intervallträning hehe.

Core-passet var tufft det också, fast på ett annat sätt. Här handlar det om styrka och att bygga upp sin core. Jag börjar faktiskt hinta något på magen, kanske om ett tag så dyker det upp något mer synligt. En väl tränad mage =)

Den här grymt snygga magen tillhör Elita!!

Tag Search: , , ,
Comments: Leave a Comment

Dagens träning..

Idag var det Sh´Bam pass igen precis som varje onsdag, det är veckans höjdpunkt när det kommer till träningen på sats. Tycker det är så roligt!! Idag var dock inte vår ordinarie instruktör Annika där då hon är på en härlig resa med ToppHälsa i Portugal. Hade varit väldigt kul att få åka med någon gång. Men i alla fall man eller i alla fall jag, är lite skeptisk när man är van att ha en instruktör som man tycker jätte bra om och så skall man ha en annan.Men hon vi hade idag var faktiskt också bra, hon körde ett annorlunda program med det var roligt och hon hade bra energi =)

Eftersom jag kom lite tidigare till Sats så körde jag ett 30 minuterspass på crosstrainern, det var skönt!!

Tag Search: ,
Comments: Leave a Comment

Power walk i solen

Jag tog en pluggpaus och gav mig ut i solen för min en mila runda vid skatås. Det är skönt och behövligt med ny energi!! Det är så härligt att bara gå runt i naturen med grym musik i öronen och ladda om. Få in lite nya tankar och ideér i huvudet, ladda om hjärnan hehe.

Så nu har jag även fått lite mat i magen så dags att ta nya tag med plugget en stund. Sen är det dags att avsluta dagen med ett härligt yogapass !! =)

Tag Search:
Comments: Leave a Comment

Härlig promenad i solen..

Idag har det ju varit så himla fint väder ute så det blev en härlig promenad. Idag fick jag sällskap vilket är trevligt i mellan åt =)
Jag tycker att det så skönt att bara vara ute och promenera, det är lite som terapi, en slags avkoppling ifrån allt. Jag hoppas att detta fina väder kan hålla i sig i veckan nu så att jag kan ta flera power walks vid skatås i den härliga naturen!!

Comments: Leave a Comment

Det blev en power walk också…

Efter att legat en stund på soffan och läst tidning och det slutat regna så kunde jag inte hålla mig. Trotts att jag kört ett jäkligt hårt spinningpass idag så tog jag mig ut på en power walk och gick lite mer än en mil nu på eftermiddagen/kvällen. Det är så härligt att gå runt vid skatås när man är omgiven av fin natur!!

Så jag känner mig väldigt nöjd med dagens motion och känner att jag kan unna mig lite lördagsgodis med gott samvete =) Hoppas ni har/får en trevlig lördags kväll!!

Comments: 1 Comment

Mer ork

Jag börjar verkligen känna mer och mer förändring i min träning nu, att jag orkar mer!  Och det är en grymt härlig känsla när man känner en förbättring i sin träningsprestation. När man känner att ens träning ger resultat, både synligt på kroppen men också att man känner att konditionen känns bättre och man känner sig starkare.

Idag var det spinning och core dags som vanligt på lördags morgonen. Det var inte vår vanliga instruktör idag men hon som hade det idag var även grymt bra hon. Och det var riktigt tufft pass idag, jag kände att jag kunde pressa mig ännu mer än vanligt och det var en riktig härlig känsla. Jag har kört spinning några gånger nu och det har redan börjat ske en förändring, härligt!! Dessutom var det grymt varmt i salen då det var full klass. Rutorna var alldeles immiga hehe..

Tag Search: , ,
Comments: Leave a Comment

Morgonpromis

Idag kommer jag ut på en härlig morgon power walk, solen sken i ansiktet och det kändes underbart skönt att komma ut! =) Jag kände hur energin växte inom mig. Det ger så mycket att ta en power walk innan frukosten, speciellt när solen skiner!!

Nu ska jag ta tag i resten av dagen som kommer bli en del plugg, sen iväg och handla. Sen avsluta dagen med ett härligt yogapass!

Tag Search:
Comments: 1 Comment

Lördags starten…

Idag starta lördagen som vanligt med ett super härligt spinningpass och sedan ett corepass. Det är så härligt tycker jag när man verkligen hittat träningsformer som man gillar. Det är jätte viktigt att den träningen man utför är rolig annars blir det jätte jobbigt att ta sig tid till att träna. Det är som min spinninginstruktör har sagt några gånger, att har du provat spinning några gånger och fortfarande tycker det är skit tråkigt, då kanske inte spinning är något för just dig. Hitta istället en träningsform som du tycker är rolig istället för att plåga dig igenom en pass du tycker är gör tråkigt. Och det gäller ju alla träning. Och det finns träningsformer för alla, det finns något som just du också kommer fastna för och se fram emot.

Idag på spinningspasset körde vi intervallpass, det är skit jobbigt!! Men jag älskar att köra det, det är underbart att pressa sig till max och se hur mycket man orkar. De två sista intervallerna var så sjukt jobbiga, benen kändes som spagetti. Och i ett sådant tillfälle handlar det väldigt mycket om mentalstyrka. Har du ställt in dig på att du skall klara det, så kommer du göra det. Och det är viktigt att vara helt fokuserad på sin träning för att få full energi. Vandrar tankarna iväg på annat, tex. problem utanför så minskar din energi till träningen.

Så full fokus på träningen när ni tränar!!

Comments: Leave a Comment

Morgon powerwalk idag..

Igår bestämde jag mig för att jag skulle ta en morgon powerwalk idag, men sen när jag vaknade var jag så himla seg så jag höll på att hoppa över det. Men när jag kolla ut och såg vilket underbart väder det var ute, sol och blå himmel då var jag ju tvungen att ge mig ut. Man får ju verkligen ta vara på den solen vi får se.

Så jag gick till Härlanda och runt sjön och det tog ungefär 50 minuter, och det var så härligt, det är som en riktig meditationsrunda. Sen är det ju ett väldigt härligt sätt att vakna upp på. Gå ut och köra sig runda för att sedan gå hem och äta god frukost. Idag blev det naturell yoghurt, blåbär och sötmandel, grönt te samt knäckebröd med kaviar på för min del. Det var riktigt gott!

Tag Search: , ,
Comments: Leave a Comment

Härlig känsla…

Visst är det en härlig känsla när man börjar märka skillnad på sin träning? Idag körde jag ett body combat pass och jag kände hur min kondition hade blivit mycket bättre mot första gången jag körde det. Även om man får bättre och bättre kondition eller blir starkare och starkare så utmanar man alltid sig själv. Det finns alltid en morot!

Nu när man fått bättre kondition vill man ju att den skall bli ännu bättre och när man känner sig starkare vill man bli ännu starkare. Det blir liksom inget stopp. Man har alltid ett mål att nå, en morot att sträva efter. Kanske vill du springa ett lopp på en viss tid eller kanske vill du ta en viss vikt i bänkpress eller vad det nu kan vara. Det är bra att ha mål och det är en underbar känsla när man känner hur kroppen förändrad.

Body Combat passet idag var grym som alltid. Jag verkligen älskar det passet, speciellt med Annika som instruktör. Känner att det är jäkligt synd att jag bara kan köra det två gånger i månaden med henne eftersom jag har möte två tisdagar i månaden. Men man får ju ta det man får… Funderar på om jag skall prova hos någon annan de veckorna jag inte kan hos Annika.

Comments: Leave a Comment