Jag har fastnat…

Idag var det spinning och corepass som gällde igen. Precis som jag kört de senaste lördagarna! Jag har verkligen fastnat för spinningen nu, tycker det är gör kul. Jag har aldrig gjort det förut, alltid tyckt illa om den träningsformen. Men det är väl som instruktören sa till mig när jag tackade henne för att hon fått mig att gilla spinning, att det beror väldigt mycket på instruktören. Och det vet jag ju när det kommer till andra träningsformer, men denna gången trodde jag faktiskt att det berodde på träningsformen eftersom jag provat hos fler olika instruktörer. Men så fel jag hade, det berodde på instruktörerna denna gången också, nu har jag fått en grym!!

Så spinnigen är nog här för att stanna i mitt liv!! =)

Tag Search:
Comments: Leave a Comment

Spinning idag…

Min nya lördagsrutin fortsätter efter förra helgen, jag gillar verkligen spinning nu, tycker det är riktigt härligt!! Det är kul att variera lite olika konditionsformer. Hoppas på att jag fortsätter tycka om det =)

Idag var passet riktigt tuff, faktiskt lite tuffare än förra veckans intervallpass. Idag var det mycket tuffa backar att köra. Svetten rann som bara den, min tröja var typ helt blöt när passet var klart. Men jag gillar att höra hård konditionsträning, så varvar man det med lite yoga och styrketräning. Härligt, härligt!!

På tal om det här med svett, vissa säger att de inte alls gillar att svettas när det tränar, de tycker bland annat att det känns ofräscht. Sen finns det dom som tycker om att svettas när dom tränar och jag tillhör den gruppen, men det kanske ni märkt hehe. Jag tycker svetten skall rinna när man kör hårda pass. Det skall synas att man tagit i. Visserligen kan jag även svettas lite på yogan också men inte alls i de mängder som exempelvis ett spinningpass. Vad tycker ni om att svettas vid träning?

Comments: 2 Comments