Vardagsmotion

Nu när jag har börjat jobba så cyklar jag varje dag till jobbet, det är en strecka som är ca 8km fram och tillbaka. Och det är riktigt skönt måste jag säga! Man får lite träning varje dag och det är ju toppen om man inte skulle hinna med att träna nån dag för då vet jag att jag rört på mig lite i alla fall. Sen springer jag en del fram och tillbaka på jobbet också så får en del motion där också. Dessutom har jag på mig mina easytone skor där och det känns i benen.

Så hurra för gratis träning!!! Man skall ta vara på de stunder man kan få =)

Comments: Leave a Comment

Promenerat

Missade bussen efter mitt möte idag så jag gick hem istället eftersom det var fint väder. Och det var faktiskt riktigt skönt! Jag gick dryga 5 kilometer. Det var skönt att komma ut i friska luften, få koppla bort tankarna lite och bara röra på sig. Så jag är faktiskt väldigt glad att jag missa min buss.

Motion&träning kan bidra till mycket!! =)

Comments: Leave a Comment

Vardagsmotion..

Idag blir det inget träningspass för min del då jag har massa annat att göra. Utan istället blir det till att utnyttja vardagsmotionen till max. Har promenerat en del redan och skall sedan promenera till mitt möte/utbildning.

Så när man känner att man inte hinner få in ett träningspass, så är det jätte bra att maxa vardagsmotionen de dagarna. Gå eller cykla dit man skall exempelvis. Och nu är det ju riktigt härligt väder ute, vilket gör det hela mycket lättare. Det är ju jätte skönt att ta en härlig promenad i solen.

Så heja vardagsmotionen!! =)

Comments: Leave a Comment