Posts Tagged 'body combat'

Kick your ass!

Idag har jag varit på sats och kört ett body combat pass, det är ju ett så grymt härligt pass! De krockar ofta med mina månadsmöten men jag måste verkligen få in det varje vecka, det är så grymt kul! De veckor jag inte kan köra för min favorit Annika så får jag hitta någon annan bra att köra för. Har ni inte provat detta passet så borde ni göra det snarast! Grym träningsform! Och toppen om ni gillar att sparka och slås lite hehe, i luften då! =)

Det var extra skönt idag när man var rätt trött och seg efter jobbet och bara få köra järnet! Det är en härlig känsla när man innan passet är så trött så man nästan somnar på bussen dit och efteråt är fylld av energi.  Och jag kan lova att instruktören till detta passet har VÄLDIGT mycket med det att göra =)

Hade på mig mina nya träningsskor som jag fick i julklapp, gör sköna var dem =)

Härlig känsla…

Visst är det en härlig känsla när man börjar märka skillnad på sin träning? Idag körde jag ett body combat pass och jag kände hur min kondition hade blivit mycket bättre mot första gången jag körde det. Även om man får bättre och bättre kondition eller blir starkare och starkare så utmanar man alltid sig själv. Det finns alltid en morot!

Nu när man fått bättre kondition vill man ju att den skall bli ännu bättre och när man känner sig starkare vill man bli ännu starkare. Det blir liksom inget stopp. Man har alltid ett mål att nå, en morot att sträva efter. Kanske vill du springa ett lopp på en viss tid eller kanske vill du ta en viss vikt i bänkpress eller vad det nu kan vara. Det är bra att ha mål och det är en underbar känsla när man känner hur kroppen förändrad.

Body Combat passet idag var grym som alltid. Jag verkligen älskar det passet, speciellt med Annika som instruktör. Känner att det är jäkligt synd att jag bara kan köra det två gånger i månaden med henne eftersom jag har möte två tisdagar i månaden. Men man får ju ta det man får… Funderar på om jag skall prova hos någon annan de veckorna jag inte kan hos Annika.

Dagens pass

Det var riktigt härligt att träna idag speciellt efter två dagars inaktivitet. Tänkte först att jag skulle ta det lite lugnare eftersom jag varit krasslig men det går verkligen inte på det passet. Musiken, stämningen och allt pepp från instruktören gör att man bara vill köra järnet, vilket jag givetvis gjorde!! Typiskt mig! Jag vill alltid ge allt jag har när jag går och tränar oavsett träningsform.

Det känns i hela kroppen att man kört ett tufft pass fast på ett härligt sätt. Jag älskar verkligen detta bodu combat pass på tisdagar, synd att jag bara kan köra det två gånger per månad. Då jag har möten de två andra tisdagarna. Så då får jag helt enkelt göra det bästa av de gånger jag kan gå =)

Body Combat - Hell Yeah!!

Idag var det Body Combat igen, och jag bara älskar det passet!! Man tränar skiten ur sig och bara kör!! Svetten rinner och det är en härlig stämning. Det är ett jäkligt bra pass om man känner att man behöver få utlopp för sina känslor och det är en grymt bra träning för hela kroppen och för konditionen.

Love it, love it looove it!! Idag hade vi inte vår vanliga instruktör utan en kille som jag aldrig kört för förut, men det funka bra det också. Och det känns grymt skönt nu efter.

Här kan ni se en video om vad Body Combat är:

Inspiration

Jag följer hennes blogg slaviskt och får massa bra tips om träning,kost osv. Massa goa recept som man prövat själv!! Annika är verkligen en enormt inspirerande person. En person man kan lära sig mycket av, och hon är enormt peppande på sina klasser på sats. Längtar till Sh´bam passen börjar i höst!! =)

Blev så glad när jag såg att aftonbladet hade med en intervju med henne. Synd bara att de hela tiden använder gamla bilder, hon är jätte fin även på denna bilden men hon är mer tränad eller tonad eller vad man nu skall kalla det nu hehe. Jag vet att hon skrivit om det i bloggen förut om att de använder gamla bilder. Och jag förstår henne, har man tränat och slitit för att få den kropp man vill ha så vill man ju att den skall synas, som man är nu!!

Fortsätt att inspirera som du gör!! Du är en byggsten till motivationen!!

lär intervjun här

Bild lånad från hennes blogg

Zumba

Igår blev det ett pass med zumba, det är ett dans pass som är influerat av många olika danser bland annat latinodanser och afrikanska rytmer. Jag älskar passet eftersom att jag älskar att dans och det känns verkligen att man tränat efteråt om man verkligen ger allt och tar ut svängarna. Så gillar ni att dansa kan jag verkligen rekommendera er att prova detta passet.

Så hittills denna veckan har det blivit två tränningspass för mig och fler kommer det bli. Jag älskar verkligen när man väl kommer igång med träning och bara kör på för att det är så kul. Så hoppas inte man skulle bli sjuk nu eller nått men det tillåter vi inte!!

För att få träningen roligt, göra så att man gillar att gå till träningsanläggningen eller var det nu må vara. Så gäller det att man hittar träningsformer som man tycker om, gillar du inte att gyma, hitta andra sätta att träna styrketräning som exempelvis body pump, pilates, piloxing, yoga. Gillar du inte att löpa ute, hitta andra sätt att träna upp din kondition, det finns flera olika pass som är väldigt konditionskrävande exempelvis Zumba, Body combat. Prova flera olika saker för att hitta det just du trivs med, så kommer du också tycka det är roligt att träna sen!