Posts Tagged 'body pump'

Härligt pass!!

ÅÅh va skönt det var att köra ett body pump pass!! En styrketräningspass när man verkligen kan ta i tills man spricker. Jag älskar det passet!! Måste verkligen få in det i min veckoträning. På något sätt skall det allt gå. Man behöver få med bra styrketräningspass i sin träning som man mixar med konditionspass.

Det känns i hela kroppen redan, armarna och benen skakar smått. En härlig känsla!!!

Förmiddagspass

Idag blir det ett förmiddagspass på sats, ska om en stund dra mig iväg till bussen. Idag blir det ett härligt body pump pass. Det var ett litet tag sen nu som jag körde just det passet. Lite mer än tre veckor sen tror jag. Så ska bli väldigt skönt att få göra det igen.

Jag känner av lite träningsvärk nu efter passen jag varit på i veckan speciellt är det nog ifrån body combat passet så det skall bli intressant att se hur det påverkar dagens pass när man redan känner i det musklerna. Man kanske får lägga in en extra växel för att orka =)

Det skall i alla fall bli en väldigt skön start på denna torsdagen!

Fredag? Lördag? Vilken dag är det egentligen…

I förmiddags när jag stod och väntade på bussen så kändes det precis som att det var lördag, men det var det ju inte!! Det var ju bara fredag =) Men tror det kändes som lördag eftersom jag brukar köra body pump lördagar.

Så idag körde jag alltså body pump, körde hårt som vanligt!! Svetten rann redan från start nästan hehe. Men jag måste dock säga att jag gillar min lördags instruktör bättre. Det funkade med denna också men kändes inte helt hundra. Jag kunde ju ändå köra på järnet, men det är väl för att jag älskar body pump. Men instruktörerna spelar stor roll!!

2-timmars pass

Är nyligen hemkommen och nyduschat efter att ha kört ett grymt härligt träningspass på Sats! Idag blev det till och med ett två timmarspass och det känns så underbart skönt nu!! =)

Jag körde först mitt vanliga lördagspass, body pump och idag var det dags för ny koregrafi. Och tufft var det, vill jag lova!! Det skakade i varje kroppsdel i slutet av varje övning, precis som det skall vara! hehe Det måste ju kännas att man tar i allt var man har och kan. Sen efter pump passet gick jag ner och körde en timma tufft på crosstrainern. Jag älskar verkligen att träna och har kommit i ett bra flow nu. Det känns så skönt i kroppen nu efteråt!!

Body pump lördag..

Idag blev det ett pump pass igen precis som förra lördagen. Det är väldigt skönt att börja dagen med ett sådant träningspass, känns som om att man får så mycket mer energi och energi behövs ju när man skall studera.

Jag körde lika hårt som vanligt, ökade vissa vikter lite och det känns i kroppen nu efter, men det är härligt och så som det skall vara!! Man går ju inte dit för att softa. Jag kör så pass hårt att jag knappt orkar göra de sista, och i mellan åt får jag pausa och samla nya energi, det fick jag göra idag när jag ökat vikten. Men hellre pausa för att man har tunga vikter än att bara stå och köra igenom passet på en ”behaglig” nivå och med det menar jag att man kanske har för lite vikter egentligen skulle man orka lägga på lite mer. Man får inte vara rädd för att lägga på lite extra, speciellt om man kört ett tag..

Men body pump är verkligen min favorit av styrketräning..

Körde skiten ur mig del2

Idag var jag och körde body pump igen, hade ju bestämt med en vän. Det var tufft att köra två pump pass i rad så men jag körde på en ändå. Ökade vikten på ryggen och armarna idag samt även på sista benövningssättet. Så pressade mig ytterligare mot igår, känns riktigt härligt!! Det låter hemskt att man kör skiten ur sig, men det är verkligen en härlig känsla när man pressar sig till max. Får se om jag kan gå/röra mig sen när träningsvärken böjar komma hehe. Men det är ju helt klart värt det!! Riktigt kände hur kroppen skakade de sista repetitionerna, och gör även nu när jag typ pratar i telefonen.

Jag gillar body pump, ett bra sätt att träna styrketräning. Jag gillar inte att gå runt inne på gymmet utan trivs bättre med att gå på klasser. Känns som om att jag pressar det lilla extra då! Det är en härlig gemenskap på något sätt!! Känns som alla kämpar och att man pushar varandra. Tycker ni bäst om att köra pass eller på gymmet?

Körde skiten ur mig…

Idag var jag och körde ett body pump pass på sats. Det var ett tag sen jag körde just body pump, men det var så skönt så det kommer det bli mer av framöver. Jag körde verkligen järnet i dag, la på tunga vikter och tog i tills jag börja skaka. Och det syntes på mig efteråt, tröjan va blöt hehe. Men va fasiken ska man träna så ska man!! =)

Sen har jag funderat lite på de här med att komma form, alla stressar ju alltid inför beach 2011 osv, så jag tänkte att jag nu skall köra Jul 2011. Kan inte det vara något? Hehe. Mitt slutdatum är visserligen lite efter jul, men tyckte det lätt roligare!! =) Men jag vill inte komma i form, som många gör, just för sommaren och stressa in för det. Utan jag vill vara i form hela året. Därför har jag satt upp ertt slutdatum då jag vill vara i bra form och sen vill jag hålla det livet ut =) Så nu kör vi!!!

Uppehåll..

Har haft ett litet uppehåll med att skriva här, främst har det varit för att jag varit krasslig ett tag och inte kunnat träna så mycket och därav inte haft någon större motivation att skriva något här. Men nu är jag på bättringsvägar i alla fall..

Skall snart iväg och köra ett body pump pass på sats, jag älskar det passet normalt men just nu är jag inte speciellt pepp på att gå. Har varit nära att avboka, men kände att jag får tvinga mig att gå ändå för det kommer kännas skönt sen. När man hamnat i en liten svacka efter att ha varit sjuk eller liknande så känns det nästan som att man får tvinga sig till första passet oavsett hur mycket man tycker om det. Sen hade jag väldigt svårt att somna igår så har inte blivit så mycket sömn, vilket också kan vara en bidragande faktor.

Men nu kör vi!!!

Pump it up!!

Idag blev det ett body pump pass, riktig tuff styrketräning. Och det roliga jag har lagt märke till att det är fler och fler killar som börjat gå, kul =) För det är verkligen ett tufft och bra styrkepass.

Jag körde på hårt som vanligt idag. älskar att köra body pump! Efteråt kunde jag knappt hålla upp armarna hehe, precis som det skall vara med andra ord =)

Jag tycker att när man väl är och tränar, så tycker jag att man ska göra det till 100%, det skall vara, jobbigt, tufft och lännas efteråt!  Det skall kännas att man har tränat. Givetvis har man olika dagsformer, men man ska göra det bästa med de förutsättningarna man har just den dagen.

Bra start på lördagen..

Nu på förmiddagen har jag kört ett pump pass på sats, och det var riktigt härligt, känns som en väldigt  bra start på dagen! Jag körde verkligen järnet idag och la på vikter så det blev riktigt tufft. Och det känns nu vill jag lova, kan knappt lyfta armarna förens de börjar skaka, det känns i hela kroppen. Precis som det skall vara =) För det måste ju kännas att man varit och tränat…

Nu blir det lite sen frukost, hann inte göra så mycket annat då jag skall i väg. Men det får bli dinkelmannagryn, med lättmjölk och ”nyttigare” äppelmos samt en skiva lingon grova med lite smör och leverpastej och vanlig gurka på. Sen dricker jag även lite c-vitamin, brustablett i vatten.

Hoppas ni har en skön lördag!