Posts Tagged 'Chakras'

Dagens yogapass…

Det var så himla skönt att börja dagen med yoga, det känns som energin från den fortfarande sitter i en. Så det kommer absolut vara värt att ta sig upp tidigare för att ge sig iväg och yoga. Frågan om jag skall äta innan på fredag som jag gjorde idag, kanske något litet. De säger ju att om man yogar på morgonen skall man göra det på tom mage. Men nio är ju inte jätte tidigt, lite mitt i mellan. Får fundera på hur jag skall göra.

Idag fortsatte vi med det andra chakrat som vi började med igår, och det är fantastiska saker man får läsa sig och känna i sin kropp. Det blir lättare att gå in i vissa positioner samtidigt som man får mer ut av dem när man vet mer grundligt vad man skall göra. Mitt månadskort kommer ta slut innan alla chakras har gått igenom, ment tror att jag kommer att betla för de gånger som är var efter. För jag vill verkligen ta del av alla chakras och lära mig mer om dem.

Sen såg jag att de hade spännande workshops en helg nu i november som jag är sugen att gå på. Skall prata mer om det när jag kommer på torsdag igen.

Namaste!

Skön start på dagen!

Nu ska jag strax ge mig iväg till yogastudion och köra ett härligt yogapass. Kan man börja dagen på ett bättre sätt?! =)
Troligtvis kommer det bli en fortsättning på gårdagens chakras, närmare bestämt sakralchakrat.

Chakra yoga..

Idag var det dags för en ny yogasession med Christina på MyrbergBjörn. Förra veckan introduserade Christine för oss att vi varje vecka skulle gå igenom ett chakra per vecka. Förra veckan var det rotchakrat och denna veckan blir det Sakralchakrat. Och man utför då olika yoga positioner och flow anpassat efter det specifika chakrat. Det är väldigt lärofyllt och givande att lära sig mer om yogan och de chakran vi har i kroppen på det här sättet, totalt är det sju stycken.Jag ser fram emot att lära mig resten..

Passet idag var lika härligt som vanligt, jag älskar verkligen att gå på yoga!!