Posts Tagged 'crosstrainer'

Dagens träning..

Idag var det Sh´Bam pass igen precis som varje onsdag, det är veckans höjdpunkt när det kommer till träningen på sats. Tycker det är så roligt!! Idag var dock inte vår ordinarie instruktör Annika där då hon är på en härlig resa med ToppHälsa i Portugal. Hade varit väldigt kul att få åka med någon gång. Men i alla fall man eller i alla fall jag, är lite skeptisk när man är van att ha en instruktör som man tycker jätte bra om och så skall man ha en annan.Men hon vi hade idag var faktiskt också bra, hon körde ett annorlunda program med det var roligt och hon hade bra energi =)

Eftersom jag kom lite tidigare till Sats så körde jag ett 30 minuterspass på crosstrainern, det var skönt!!

2-timmars pass

Är nyligen hemkommen och nyduschat efter att ha kört ett grymt härligt träningspass på Sats! Idag blev det till och med ett två timmarspass och det känns så underbart skönt nu!! =)

Jag körde först mitt vanliga lördagspass, body pump och idag var det dags för ny koregrafi. Och tufft var det, vill jag lova!! Det skakade i varje kroppsdel i slutet av varje övning, precis som det skall vara! hehe Det måste ju kännas att man tar i allt var man har och kan. Sen efter pump passet gick jag ner och körde en timma tufft på crosstrainern. Jag älskar verkligen att träna och har kommit i ett bra flow nu. Det känns så skönt i kroppen nu efteråt!!

Crosstrainer och core

Idag tänkte jag köra ett pass på Sats som heter Core, i det passet är det mycket fokus på mage och rygg. Så här beskriver sats passet: En klass med funktionell styrketräning för våra coremuskler (mage och rygg). SatsCore passar utmärkt att kombinera med konditionsträning, styrketräning eller som ett enskilt träningspass. Passet är bara en halvtimma så jag tänkte kombinera det med att köra på crosstrainern innan ungefär 30min.

Eftersom träningen är rätt nära på då man klivit upp så tar jag ingen riktig frukost utan jag har gjort en smoothie istället. Och den har jag gjort på:

Frysta bär, idag blev det blåbär,havtorn, gojibär och björnbär

Sojamjölk

proteinpulver från charlotte perrelies märke, jag har med jordgubbssmak.

kallpressad linfröolja

Mycket gott blev det! =)