Posts Tagged 'löpning'

Pepp, pepp, peeeepp!!!!

Jag klara det!!!! Shiiihooooo!! =) Behövde bara känna all energi från övriga löpartjejer, så kom min också =)

Jag tog mig igenom loppet och det känns så underbart skönt!! Jag klara det trotts att jag inte löptränat på ett par veckor. Tiden blir några minuter sämre än förra loppet, vet inte exakt än då det inte kommit upp än. Men oavsett är jag glad att jag gjorde det. Sprang det mesta gick fort i mellan åt när orken svakade.

Efter loppet nu känner jag att löparglädjen kommit tillbaka, så nu kanske det blir mer löpträning. Känner mig så glad!! Det blir nog iform-loppet nästa år också. Sträckan får vi se då..

Saknade faktiskt medaljen i år, synd att det tagit bort dem. Kändes extra bra när man fick de också =)

Nu blir det snart sängen, imorgon blir det första dagen i skolan!

Löpning + Powerwalk

Idag körde jag en-mila sträckan, jag började powerwalka men sen fick jag spring i benen så varavde löpning och power walk. Hela rundan tog dryga 1,20h. Och det var riktigt skönt!! Så jag kommer nog fortsätta att köra så, och förhoppningsvis så kommer man till slut löpa runt hela.

Löpning är verkligen en frihetskänsla, att bara swiicha fram i naturen. Det är så fint runt skatås också, ett bra ställe att motionera på. Ska blir riktigt skönt med semester sen så man kan ge sig ut när man vill. Hos mamma kanske jag kan låna bilen och köra uppe på billingen.

Jag skulle behöva ett par bra löparshorts, får se om man kan hitta några billiga…

Glömt att berätta!!

Jag har ju glömt att berätta vad jag har gjort. För några dagar sen så anmälde jag mig till iformloppet, jag sprang det förra året också. Men denna gången tog jag inte 5km utan 10km!!! Kan ni förstår?! Jag har aldrig sprungit så långt förut. Så nu gäller det verkligen att träna ordentligt inför detta. Jag bara måste klara det!! Jag har ca tre månader på mig, så det borde ju gå.

Så nu kommer ni få följa min träning inför mitt 10km lopp!! Skall bli riktigt kul =)

Är det fler som skall springa?

Nu kör vi!!!

Dagens löparrunda…

Idag blev det än löparrunda igen, tyvärr inte så lyckad runda. Det kändes i mina vader idag igen, inte skönt alls. Och det gjorde svårt för mig att springa. Så det blev varvat gång och löpning, lika av varje tror jag.  Blir så irriterad när något sånt skall hindra än när man verkligen vill!! Hoppas det blir bättre snart, så att jag kan springa ordentligt.

Så eftersom det inte blev en helt lyckad runda så körde jag ett litet styrkepass när jag kom hem. Så nu har jag gjort dagens träningpass. Det känns så skönt att vara igång med träningen igen!! =)

Intervallträning dag 3

Idag körde jag den rundan jag löpte första dagen, den är på 5.6km och idag sprang jag mycket mer mot förra gången. Det kändes riktigt skönt när man kände skillnad redan efter tredje gången. Tiden blev också bättre, det tog  6minuter fortare idag, och det är en rätt bra skillnad tycker jag!! Det känns väldigt bra!! Hoppas på att det fortsätter åt det hållet.

Det är så skönt att komma ut och löpa för men får frisk luft, bättre kondition, bättre hälsa samt att man rensar tankarna när man är ute och springer. Man fokuserar bara på löpningen, ett bra sätt att komma ifrån vardagens stress.

Intervallträning dag 2

Det blev intervallträning idag med innan frukost. Jag tar ett glas mjölk samt två fiskoljekapslar innan jag ger mig ut, precis som jag gör när jag kör power walking. Det blev ca 4 km runda idag med mest löpning, det kändes en del i benen efter det man rört sig och tränat de senaste dagarna sam så hjälper nog mina easy tone till en del..

Jag kör intervallträning eftersom jag vill förbättra min kondition. Skall springa vårruset 9 maj och kan inte påstå att jag är jätte förberedd på det. Jag har tränat mina pass på sats men har inte hunnit bli så mycket löpning. Så det får jag köra nu i två veckor och det skall bli intressant att se vad det blir för resultat.