Posts Tagged 'pilates'

Detta skall jag iväg och köra snart…

Pilates + Sh´Bam = Sant

Idag blev det ett dubbelpass, först körde jag pilates som det var väldigt länge sen sist. But I like it!! Så det kommer nog bli fler gånger, det känns redan i kroppen efter det passet. Pilates är ett bra styrketräningspass, man tränar upp så man får långa fina muskler. Pilates är väldigt poppis bland modeller och kändisar.

Sen är det ju onsdag och då blir det ju även Sh´Bam, det är ju ett pass som jag bara inte kan vara utan!! Älskar att få dansa loss med härliga danssteg. Sen är det alltid lika härligt att få den positiva energin som vår instruktör Annika ger. I löööv it!!

Det känns så himla härligt att träningen har blivit en del av mitt liv på riktigt och nu kommer jag inte släppa den!! Det börjar ju synas resultat nu också och det är ju inte fel det heller. När jag nått mitt mål så kommer ni få se för och efterbilder. Men nu kör vi på eller vad säger ni?! Som jag sa i ett tidigare inlägg, Jul 2011 here we come!! =)

Zumba

Igår blev det ett pass med zumba, det är ett dans pass som är influerat av många olika danser bland annat latinodanser och afrikanska rytmer. Jag älskar passet eftersom att jag älskar att dans och det känns verkligen att man tränat efteråt om man verkligen ger allt och tar ut svängarna. Så gillar ni att dansa kan jag verkligen rekommendera er att prova detta passet.

Så hittills denna veckan har det blivit två tränningspass för mig och fler kommer det bli. Jag älskar verkligen när man väl kommer igång med träning och bara kör på för att det är så kul. Så hoppas inte man skulle bli sjuk nu eller nått men det tillåter vi inte!!

För att få träningen roligt, göra så att man gillar att gå till träningsanläggningen eller var det nu må vara. Så gäller det att man hittar träningsformer som man tycker om, gillar du inte att gyma, hitta andra sätta att träna styrketräning som exempelvis body pump, pilates, piloxing, yoga. Gillar du inte att löpa ute, hitta andra sätt att träna upp din kondition, det finns flera olika pass som är väldigt konditionskrävande exempelvis Zumba, Body combat. Prova flera olika saker för att hitta det just du trivs med, så kommer du också tycka det är roligt att träna sen!